БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Емпатія в бізнесі. Цінність співпереживання як двигун успіху (Марія Росс)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Емпатія в бізнесі. Цінність співпереживання як двигун успіху
Автор(и): Марія Росс
Видавництво: "Yakaboo Publishing", — 2021

Опис:

Оригінал (англ.): "The Empathy Edge: Harnessing the Value of Compassion as an Engine for Success" by Maria Ross

Розлючені споживачі? Прострочені дедлайни? Провальні продукти? Проблеми вашого бізнесу можуть мати єдиний корінь — брак емпатії. Бути емпатійними на роботі — означає бачити ситуацію з позиції іншої людини і будувати на цьому стиль управління, корпоративну культуру та стратегію бренду.

Авторка Марія Росс бере свої експертні знання з брендингу, додає до них перевірені дослідження та цікаві історії від управлінців, агентів змін і громадських лідерів і розкриває читачам, як саме емпатія підсилює бренди та організації і робить їх успішнішими.

Росс демонструє, чому бізнесам варто плекати емпатію вже зараз, і ділиться звичками та рисами емпатійних лідерів, які отримують більше продуктивності й лояльності. Вона дає практичні поради щодо того, як узгодити місію організації з її цінностями і наймати потрібних людей, щоб виховувати більш емпатійну — та інноваційну — робочу культуру. Вона пояснює, як вибудувати емпатійний бренд, щоб це було щиро і проактивно, і показує, як це сприяє більшому задоволенню клієнтів, інноваційності корпоративних культур та зростанню прибутків.


Про автора:

Марія Росс (Maria Ross) — засновниця консалтингової компанії Red Slice, яка консультує підприємців та бізнеси з питань комунікації з клієнтами. Марія розпочала свою кар’єру як консультантка із управління змінами в Accenture, а потім узялась за розробку маркетингових та брендових стратегій для таких компаній, як Discovery Communications, Monster.com, BusinessObjects (нині SAP) та кількох технологічних стартапів, перш ніж заснувати власний бізнес. Як стратег бренду, вона співпрацювала з такими брендами, як Microsoft, Dropbox, Alteryx, Talemetry та GSK, а також з підприємцями та лідерами менших галузей промисловості. Марія дописує до багатьох видань, включаючи MSNBC, Entrepreneur, Huffington Post та Forbes.


Зміст:


Рецензії:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2949


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua