БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Як створити крутий рекламний текст. Принципи видатного американського копірайтера (Джозеф Шуґерман)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Як створити крутий рекламний текст. Принципи видатного американського копірайтера
Автор(и): Джозеф Шуґерман
Видавництво: "Альпіна Паблішер", — 2022

Опис:

Оригінал (англ.): "The Adweek Copywriting Handbook: The Ultimate Guide to Writing Powerful Advertising and Marketing Copy from One of Americas Top Copywriters" by Joseph Sugarman

Джозеф Шуґерман — один із найкращих американських копірайтерів. Його ім’я стоїть поруч з іменами Девіда Оґілві, Джона Кейплса й Лео Барнетта. У книжці — унікальний досвід і підхід до копірайтингу Шуґермана. Завдяки конкретним прикладам ви засвоїте методики створення текстів, що продають, детально проаналізуєте елементи рекламного оголошення, які роблять їх ефективними. Дізнаєтеся, що успішно працює в рекламі, а що — ні; навчитеся уникати пасток, у які найчастіше потрапляють копірайтери-початківці.

Навіть якщо ви особисто не займаєтеся написанням рекламних текстів, то почнете краще розуміти й оцінювати процес копірайтингу, причому настільки добре, що зможете й самі досить упевнено написати оголошення або як мінімум аргументовано розкритикувати роботу іншого.

Книга видана також російською — "Как создать крутой рекламный текст. Принципы выдающегося американского копирайтера"


Про автора:

Джозеф Шуґерман (Joseph Sugarman) є одним із найефективніших і найбільш плідних американських копірайтерів. Засновник та генеральний директор JS&A. У 1970-1980-х роках Шуґерман та його команда вивели на ринок США десятки інноваційних товарів, включаючи кишенькові калькулятори, електронний годинник, бездротові телефони, комп’ютери та ще безліч інших продуктів побутової та радіоелектроніки. Щоразу виведення нового продукту супроводжувалося великими, на цілу смугу, рекламними оголошеннями, які стали «фірмовим почерком» його копірайтерської роботи. У 1979 р. Шуґерман був обраний «Людиною року» у галузі директ-маркетингу на церемонії вручення цього призу у Нью-Йорку. У 1991-му він виграв престижну премію Maxwell Sackheim Award за цілісний творчий внесок у розвиток директ-маркетингу.


Зміст:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2961


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua