БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Токсичний інфопростір. Як зберегти ясність мислення і свободу дії (Георгій Почепцов)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Токсичний інфопростір. Як зберегти ясність мислення і свободу дії
Автор(и): Георгій Почепцов
Видавництво: "Vivat", — 2021

Опис:

Вдома й на роботі ми щодня борсаємося в потужному потоці інформації, що плине із соцмереж, сайтів, новинних порталів. Украй рідко ставимо під сумнів факти, що споживаємо в інфопросторі. А він стає дедалі токсичнішим: фейки, пропаганда, висмикнуті з контексту слова отруюють. Час фільтрувати інформацію, яку ми всмоктуємо.

Ця книжка буде за протигаз. Усім, кому стане хоробрості визнати: нашими умами керують, деформуючи факти підтасованими свідченнями. Усім, хто цікавиться, як працюють механізми створення фейків, звідки в нас ласість дос фабрикованих сенсацій і яка з цього користь для можновладців. У сучасної людини майже не залишилося вибору, жити чи не жити водночас у трьох просторах: фізичному, інформаційному та віртуальному. І поки хтось безконтрольно тиражує фейки, а хтось розгрібає наслідки в реальному світі, нам до снаги зберегти ясність мислення і свободу дії!


Про автора:

Георгій Почепцов — експерт з інформаційної політики та комунікаційних технологій, автор понад сорока книжок із цієї теми. Заслужений журналіст України. Професор. Кавалер ордена «За заслуги» І, ІІ, ІІІ ступеня.


Зміст:


Фрагменти:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2972


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua