БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Не мона. Зміниш звички — зміниш життя! (Джен Сінсеро)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: Не мона. Зміниш звички — зміниш життя!
Автор(и): Джен Сінсеро
Видавництво: "Book Chef", — 2021

Опис:

Оригінал (англ.): "Badass Habits: Cultivate the Awareness, Boundaries, and Daily Upgrades You Need to Make Them Stick" by Jen Sincero

У кожного з нас є багато як корисних, так і шкідливих звичок. Першими ми пишаємося, а от другі зазвичай псують нам життя. Однак позбавитися від них ой як складно! І причин цього — ой як багато!

Джен Сінсеро знає про шкідливі звички практично все, бо сама досі любить їсти геть нездорову їжу, а ще нещодавно була впевнена, що не зможе кинути курити. А тому її книга про те, як позбавитися від шкідливих звичок і замінити їх корисними, написана на основі власного досвіду зі значним вкрапленням результатів багатьох досліджень. Авторка бестселерів за версією The New York Times все це зібрала, узагальнила й переказала читачам зі властивими їй гумором і конкретними порадами.

Якщо ви не просто прочитаєте цю книгу, а виконаєте всі вправи, які радить Джен Сінсеро на її сторінках, то зможете відчути в собі суперсилу, що дасть змогу змінити своє життя й отримати заряд позитивної енергії на майбутні звершення.


Про автора:

Джен Синсеро (Jen Sincero) — успішний тренер, автор ряду мотиваційних бестселерів, які допомогли багатьом людям докорінно поміняти професійне й особисте життя. Її книги допоможуть вам знайти рідну душу, побудувати прибутковий бізнес, втілити в життя мрії та навіть укласти угоду на мільйон доларів.


Зміст:

ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Джен Сінсеро):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2984


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua