БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Як дизайн спонукає нас думати, відчувати, діяти (Шон Адамс)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Як дизайн спонукає нас думати, відчувати, діяти
Автор(и): Шон Адамс
Видавництво: "ArtHuss", — 2022

Опис:

Оригінал (англ.): "How Design Makes Us Think: And Feel and Do Things" by Sean Adams

Ця книга — вихід за рамки очевидного і поверхового задля дослідження прихованих сигналів, які використовують дизайнери, щоб залучити авдиторію. Дизайн на будь-яких носіях застосовує комбінацію елементів — шрифтів, зображень, форм і кольорів, — щоб донести повідомлення, але це повідомлення також породжує думки та емоції, які не так легко сформулювати.

У книзі подано широкий спектр прикладів із різних галузей, зокрема видавничого, продуктового, цифрового й комерційного дизайну, і досліджено прийоми та інструменти, які дизайнери використовують для впливу на авдиторію й донесення неявних повідомлень. У кожному розділі книги досліджено різні настрої і поняття — від романтики до продуктивності, від гумору до витонченості. Результат — унікальне й захопливе, і для практиків, і для ентузіастів, уявлення про процес створення дизайну.


Про автора:

Шон Адамс (Sean Adams) — штатний викладач у Коледжі мистецтв і дизайну в Каліфорнії, один із засновників відомої фірми AdamsMorioka, а також єдиний президент у історії AIGA (Американського інституту графічних мистецтв), якого було обрано на два терміни. Адамс тричі входив до складу національної ради AIGA, був президентом AIGA в Лос-Анджелесі.

У 2014 році Адамса нагороджено медаллю AIGA, найвищою нагородою в професії, він стипендіат AIGA та член Міжнародної конференції дизайну в Аспені, автор численних журнальних колонок і кількох книжкових бестселерів. Адамс потрапив до переліку сорока найвпливовіших людей, що формують світовий дизайн, а також до десятка найвпливовіших графічних дизайнерів у Сполучених Штатах.

Його блог, Burning Settlers Cabin, регулярно потрапляє до списку десяти найкращих дизайнерських блогів у США. Адамс — автор відеокурсів із дизайну, брендингу та історії дизайну на lynda.com, а його курс «Основи графічного дизайну: макет і композиція» переглянули понад 1,45 мільйона разів із моменту запуску в 2013 році.

Клієнтами Адамса були Академія кінематографічних мистецтв і наук, Adobe, Gap, The Metropolitan Opera, Frank Gehry Associates, Richard Meier Associates, Nickelodeon, USC, Sundance та Disney.


Зміст:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2987


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua