БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Маніфест буденного героя. Активізуй позитив, максимізуй продуктивність, слугуй світові (Робін Шарма)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: Маніфест буденного героя. Активізуй позитив, максимізуй продуктивність, слугуй світові
Автор(и): Робін Шарма
Видавництво: "КМ-Букс", — 2022

Опис:

Оригінал (англ.): "The Everyday Hero Manifesto: Activate Your Positivity, Maximize Your Productivity, Serve The World" by Robin Sharma

Легендарний наставник у сфері мотивації, лідерства й особистісного розвитку Робін Шарма на сторінках цієї книжки люб’язно надає доступ до свої трансформаційної методології кожному охочому й готовому здобути непереможний позитив, невичерпну продуктивність і глибоку духовну свободу.

Читач дізнається, завдяки яким рисам характеру своїх амбітних цілей досягли наші найуспішніші сучасники; з’ясує, за допомогою яких методів страх можна перетворити на рушійну силу, а минулі негаразди перекувати на тріумфи; зрозуміє, чому не варто відкладати на завтра те, що вже сьогодні забезпечує можливість сповна розкрити власну вроджену геніальність. Автор докладно, на прикладах реальних людей, пояснює, як досягнути чудової фізичної форми, виробити залізну дисципліну і як, зрештою, здобути найцінніше — мудрість, що дає змогу працювати й жити просто, красиво й у гармонії з собою та всім світом.

Ця книжка стане у пригоді кожному, хто хоче змінитися і почати жити вільним, не обтяженим дріб’язковими клопотами і насиченим життям.

На сторінках цього унікального видання ви знайдете:


Зміст:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=3012


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua