БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Продано! Перемови, укладання угод і отримання «так» (Джеб Блаунт)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: Продано! Перемови, укладання угод і отримання «так»
Автор(и): Джеб Блаунт
Видавництво: "Vivat", — 2022

Опис:

Оригінал (англ.): "INKED: The Ultimate Guide to Powerful Closing and Sales Negotiation Tactics that Unlock YES and Seal the Deal" by Jeb Blount

Хочете укладати більше угод і отримувати вищі комісійні? Маєте амбітні плани прокласти собі шлях до президентства в компанії, де працюєте? Якщо відповідь ствердна, то ця книжка саме для вас.

Щойно ви зрозумієте, що перемови — повноцінна частина продажу і їх не слід розглядати окремо, як майстерний контроль над комерційним процесом буде майже встановлено. Від вас вимагатимуть особливого налаштування й планування, тактики й техніки, а головне — високого емоційного інтелекту. Якщо життя до такого не готувало, це видання кидатиме виклик, часом тиснутиме, а деколи й змусить усміхнутися.

Приберіть свої внутрішні бар’єри та відкрийте розум, бо тут, у «Продано!», повно жорстких і неприкритих істин. Сучасні покупці та спеціалісти із закупівель навчені стояти на своєму, але будьте певні: із цією книжкою ви продаватимете більше за конкурентів!


Про автора:

Джеб Блаунт (Jeb Blount) — автор 11 книжок із бізнесу, експерт у галузі комерції, лідерства та роботи з клієнтами, засновник міжнародної організації Sales Gravy та однойменного вебсайту — найпопулярнішого у світі продажів. 250 днів на рік Блаунт зайнятий тренінгами для топменеджрів і команд торгових представників у різних куточках планети.


Зміст:

ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Джеб Блаунт):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=3013


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua