БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Естетичний інтелект. Як його розвинути й використовувати в бізнесі й житті (Полін Браун)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Естетичний інтелект. Як його розвинути й використовувати в бізнесі й житті
Автор(и): Полін Браун
Видавництво: "Фабула", — 2022

Опис:

Оригінал (англ.): "Aesthetic Intelligence: How to Boost It and Use It in Business and Beyond" by Pauline Brown

Книжка Полін Браун «Естетичний інтелект» показує, наскільки важлива естетика в нашому житті і, звісно, в бізнесі. Пані Браун переконана: це м’яз, який можна накачати, тобто будь-хто може розвинути естетичне чуття й застосовувати це вміння на практиці. На думку авторки, естетична складова продукту не менш важлива за його функціональність, а компанії мусять приділяти естетиці стільки ж уваги, скільки й фінансовим звітам.

Як прокачати «естетичний м’яз», як сформувати естетичну цінність товарів, як правильно розказати про це споживачам — на ці й інші теми авторка веде з читачем невимушену розмову, наводячи безліч прикладів сильних естетичних рішень, втім, залишає досить простору для власних висновків.


Про автора:

Полін Браун (Pauline Brown) є відомою лідеркою та радницею в галузі предметів розкоші. Раніше вона працювала головою LVMH (Louis Vuitton Moёt Hennessy) у Північній Америці, де забезпечувала регіональне лідерство для 70 брендів у 5 секторах, включаючи моду, красу, ювелірні вироби, вина та спиртні напої та спеціалізовану роздрібну торгівлю. Зараз вона є членом правління провідного американського роздрібного продавця предметів розкоші Neiman Marcus Group. З 2008 року Полін є стипендіатом Генрі Крауна в Інституті Аспена. Вона також веде щотижневе радіошоу на SiriusXM і консультує підприємства щодо споживчого маркетингу, створення бренду та управління роздрібною торгівлею.


Зміст:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=3026


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua