БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Як начинити гадюку салом. Рецепт створення бізнесу на творчості (Олександра Фідкевич)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Як начинити гадюку салом. Рецепт створення бізнесу на творчості
Автор(и): Олександра Фідкевич
Видавництво: "#книголав", — 2023

Опис:

Як побудувати бізнес на творчості в українських реаліях? Як заробляти на своїй креативності?

Олександра Фідкевич, директорка проєкту «Євген Клопотенко», має у цьому успішний досвід і написала про це книжку. «Як начинити гадюку салом» — це покрокова інструкція, з чого починати розвиток власної справи чи як стати професійним продюсером і заробляти на творчості.

На прикладі проєктів Євгена Клопотенка, авторка пояснює:

Водночас це дуже відверта розповідь, сповнена гумору, натхнення та щирості. Олександра Фідкевич говорить не тільки про успіхи, а й про труднощі, ділиться історіями із закулісся, які відкривають весь процес створення процвітаючого бізнесу.


ВІД АВТОРА ˅
«Я зрозуміла, що хочу написати книжку-натхнення для тих, хто прагне зробити те, на що ніяк не наважувався: набратися сміливості й заснувати власний маленький бізнес, почати заробляти на творчості чи зухвалій ідеї, а можливо, стати продюсером або директором творчої людини. Якщо ви не маєте ані найменшої гадки, як усе це працює, — сподіваюся, саме ця книжка допоможе вам зробити перший крок у новий досвід. Бажаю вам натхнення та сміливості, нехай смакує!»


Про автора:

Олександра Фідкевич — підприємиця, керівна партнерка проєктiв Євгена Клопотенка, експертка з організації бізнес-процесів. Понад 7 років керує операційною та стратегічною діяльністю проєкту «Євген Клопотенко». Відповідає за створення ефективної комерційної інфраструктури проєкту. А також реалізує унікальну для України модель бізнесу, в основі якої — творчість і кулінарія.


Зміст:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=3044


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua