БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Як стати експертом. Шлях до майстерності (Роджер Нібон)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Як стати експертом. Шлях до майстерності
Автор(и): Роджер Нібон
Видавництво: "Vivat", — 2023

Опис:

Оригінал (англ.): "Expert: Understanding the Path to Mastery" by Roger Kneebone

Кваліфікований лікар, на прийом до якого записуються за місяць, та музикант, який збирає стадіони; модельєр, що створює одяг для найвидатніших знаменитостей, та вчений, лауреат Нобелівської премії, — усі ці люди на перший погляд геть різні. Але всі вони експерти у своїй царині, і їхню думку визнають як авторитетну й шанують.

Хочете так само розвинути власні навички з рівня «учень» до рівня «експерт»? Не важливо, розпочинаєте ви нову кар’єру чи продовжуєте справу, вивчаєте мову або опановуєте музичний інструмент — путь завжди той самий, і ця новаторська книжка відкриє вам шлях до справжньої майстерності.


Про автора:

Роджер Нібон (Roger Kneebone) — хірург, професор у Gresham College та при Імперському коледжі Лондона. На знак визнання його інноваційної роботи, у якій поєднані медицина, музика та мистецтво, Роджер був відзначений Королівським музичним коледжем і став його почесним членом, отримав почесну стипендію Лондонської школи мистецтв і був обраний членом Гільдії митців. У 2012 році він був нагороджений стипендією Wellcome Trust Englosagement.


Зміст:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=3046


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua