БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Формула максимуму. Переможні стратегії досягнення цілей (Альберт-Ласло Барабасі)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: Формула максимуму. Переможні стратегії досягнення цілей
Автор(и): Альберт-Ласло Барабасі
Видавництво: "Vivat", — 2023

Опис:

Оригінал (англ.): "The Formula: The Universal Laws of Success" by Albert-László Barabási

На сцені великих звершень не завжди виграє той, хто мав добру освіту та наполегливо працював. Це видається несправедливістю. Часто освічені й працьовиті люди залишаються небагатими й невідомими. Натомість їхні антиподи, без дипломів та медалей, стають заможними й знаменитими. Чому так відбувається?

Альберт Ласло Барабасі протягом багатьох років досліджував долі тисяч науковців, спортсменів, акторів — і дійшов висновку, що все у світі підкоряється закономірностям, а отже, успіх у будь-якій сфері життя можна передбачити і прорахувати.

Він винайшов формулу досягнення максимуму. Ці стратегії досягнення цілей стали кредо переможців та світових лідерів. Чому продуктивність — не запорука перемоги? Де і як помиляються ті, кого ми вважаємо «експертами»? Як згуртувати навколо себе команду однодумців? І що насправді працює тоді, коли ми говоримо про досягнення грандіозних цілей?

Застосуйте універсальні закони Альберта-Ласло Барабасі, щоб вписати своєї ім’я до залу слави найуспішніших людей цього світу.


Про автора:

Альберт-Ласло Барабасі (Albert-László Barabási) — почесний професор Північно-Східного університету, керівник Центру комплексних мережевих досліджень. За особисті досягнення в галузі інформаційних технологій та внесок у розвиток науки здобув нагороди світового рівня, зокрема медаль фон Неймана й премію Фонду Лагранжа.


Зміст:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=3050


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua