БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Опануй числа! Наука про дані для нефахівців (Анналін Нг, Кеннет Су)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Опануй числа! Наука про дані для нефахівців
Автор(и): Анналін Нг, Кеннет Су
Видавництво: "Фабула", — 2024

Опис:

Оригінал (англ.): "Numsense! Data Science for the Layman: No Math Added" by Annalyn Ng, Kenneth Soo

Сучасний світ перенасичений інформацією, зокрема даними. Величезною кількістю даних! Як серед них не загубитися? Як їх осягнути? Як використовувати в повсякденному житті та різноманітних галузях? Як аналізувати? Як інтерпретувати?

«Опануй числа!» — це зручний графічний опис ключових алгоритмів обробки даних, корисний як вступ для новачків у цій галузі, огляд для ділових людей, що працюють з аналітиками, чи стимул для тих, хто прагне знати, що відбувається з їхніми даними.


Про авторів:

Анналін Нг (Annalyn Ng) — спеціалістка зі штучного інтелекту в Google Cloud. Її кар’єра в галузі науки про дані охоплює комерційний і державний сектори; вона працювала в Amazon, Disney Research, а також в уряді Сінгапура, зокрема міністерстві праці та міністерстві оборони. Анналін отримала ступінь бакалавра в Мічиганському університеті (Анн-Арбор), де вона також працювала на волонтерських засадах викладачем статистики для студентів. Згодом здобула ступінь магістра в Кембриджському університеті.

Кеннет Су (Kenneth Soo) має 7-річний досвід застосування науки про дані в державній політиці в уряді Сінгапура, а зараз очолює командуз управління двосторонніми відносинами з європейськими партнерами. Під час пандемії COVID-19 він керував загальнонаціональними ініціативами з діджиталізації для сінгапурської програми «Розумна нація» та Офісу цифрового уряду, зокрема впровадженням системи відстеження контактів. Кеннет Су отримав ступінь магістра статистики в Стенфордському університеті та був найкращим студентом протягом усіх трьох років навчання на бакалавраті з математики, операційних досліджень, статистики та економіки (MORSE) в Університеті Ворика.


Зміст:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=3101


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua