БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Як робити великі справи. Несподівані фактори в долі проєктів від побутового до космічного масштабу (Бент Флівбьорг, Ден Гарднер)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Як робити великі справи. Несподівані фактори в долі проєктів від побутового до космічного масштабу
Автор(и): Бент Флівбьорг, Ден Гарднер
Видавництво: "Vivat", — 2024

Опис:

Оригінал (англ.): "How Big Things Get Done: The Surprising Factors That Determine the Fate of Every Project, from Home Renovations to Space Exploration and Everything In Between" by Bent Flyvbjerg, Dan Gardner

Це книжка, яка допоможе в будь-якій справі — від зведення хмарочоса до ремонту на кухні. Прочитавши її, ви навчитеся мислити нестандартно, але не надто довго. Перестанете розглядати психологію і владу як окремі сили. Навчитеся ставити правильні запитання, перш ніж вимагати правильних відповідей, і думати справа наліво. Надійно триматимете в полі зору правильні орієнтири. Приймете той факт, що жоден процес не є ідеальним. А ще по-новому подивитеся на прогнозування й управління ризиками, аналізуючи досвід світових компаній: Amazon, Pixar, Apple, Mass Transit Railway (MTR), Tesla, Facebook тощо.

Це буде захоплива бізнес-подорож, кінцева станція якої — ваш гарантований успіх без небезпечних затримок, нестач i перевитрат.


Зміст:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=3108


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua