БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Формулювання дизайнерських рішень (Том Ґрівер)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Формулювання дизайнерських рішень
Автор(и): Том Ґрівер
Видавництво: "ArtHuss", — 2024

Опис:

Оригінал (англ.): "Articulating Design Decisions: Communicate with Stakeholders, Keep Your Sanity, and Deliver the Best User Experience" by Tom Greever

➥ Як спілкуватися зі стейкхолдерами, зберігати здоровий глузд і забезпечувати найкращий користувацький досвід

Уміння говорити з людьми про власний дизайн здається базовою навичкою, однак вправно робити це на практиці буває непросто. Нерідко те, як ви спілкуєтеся зі стейкхолдерами (зацікавленими сторонами), клієнтами та іншими людьми, які не належать до дизайнерів, може бути важливішим за сам дизайн. Адже якщо ви не зможете заручитися їхньою підтримкою, ваша робота ніколи не побачить світ — якою б гарною вона не була.

Цей практичний посібник зосереджено на принципах, тактиках і ефективних методах представлення ваших дизайнів. Незалежно від того, що ви розробляєте — застосунки, веб-сайти чи продукти, — ви дізнаєтеся, як заручитися підтримкою людей, що мають вплив на проєкт, аби посприяти створенню найкращого користувацького досвіду.


Про автора:

Том Ґрівер (Tom Greever) розробляє інтерфейси та керує провідними дизайнерськими командами вже понад 20 років. Його досвід роботи як UX-дизайнера, виконавчого директора з дизайну та консультанта сформував у нього широке уявлення про те, як краща комунікація веде до кращого дизайну. Він тренував і наставляв команди з питань дизайну та комунікації як у великих компаніях, так і в невеликих стартапах по всьому світі.


Зміст:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=3113


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua