БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Торгівці правдою. Бізнес на новинах та битва за факти (Джилл Абрамсон)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Торгівці правдою. Бізнес на новинах та битва за факти
Автор(и): Джилл Абрамсон
Видавництво: "КМ-Букс", — 2024

Опис:

Оригінал (англ.): "Merchants of Truth: The Business of News and the Fight for Facts" by Jill Abramson

Новаторський погляд на нестабільність новинного бізнесу в захопливій розповіді однієї з найвидатніших журналісток сучасності.

Джілл Абрамсон стежить за чотирма медіакомпаніями — The New York Times, The Washington Post, BuzzFeed і VICE Media — протягом десятиліття занепаду та радикальних змін, революцій в технологіях, економіці, стандартах подання новин.

Нова цифрова реальність, з одного боку, ледь не вбиває дві поважні газети зі старіючою читацькою аудиторією, а з іншого — сприяє виникненню двох медіагігантів зі зростаючою та мінливою аудиторією міленіалів. Читач познайомиться із захисниками традиційної преси, а також із «великими персонами», що створюють нових швидкісних медіаконкурентів: Джеффом Безосом і Марті Бароном (The Washington Post), Артуром Сульцбергером і Діном Баке (The New York Times), Джоною Перетті (BuzzFeed) і Шейною Сміт (VICE).

Колишня виконавча редакторка The New York Times Джілл Абрамсон підготувала справжній експертний звіт за останнє десятиліття про руйнування ЗМІ. Книга порушує ключові питання, що стосуються добробуту вільного суспільства та кризи довіри, яка загрожує вільній пресі.

Чому варто прочитати цю книжку


Про автора:

Джілл Абрамсон (Jill Abramson) — американська письменниця, дослідниця, авторка та журналістка. Джілл працювала в газетах Legal Times, The Wall Street Journal, а в 1997 році доєдналася до The New York Times. У 1986 році вийшла її дебютна книжка «Where They Are Now: The Story of the Women of Harvard Law 1974». У 1995 році вона разом із колегою у співавторстві написала книжку «Strange Justice: The Selling of Clarence Thomas». З 2 червня 2011 року Джілл стала виконавчою директоркою Times. У 2014 році вона була звільнена з цієї посади й пішла викладати заняття в Гарварді. Станом на 2024 рік вона є авторкою п’яти книг.


Зміст:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=3120


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua