БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Мистецтво укладати угоди (Дональд Трамп, Тоні Шварц)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Мистецтво укладати угоди
Автор(и): Дональд Трамп, Тоні Шварц
Видавництво: "КМ-Букс", — 2017

Опис:

Оригінал (англ.): "Trump: The Art of the Deal" by Donald J. Trump

Дональд Трамп став, імовірно, найвідомішою легендою у світі нерухомості. Безперечно, він важко працював, щоб заслужити честь так називатися. Світ Трампа складається з нескінченної низки угод та авантюр, більшість із яких він вважає по-справжньому успішними.

Ця книга — не лише автобіографія, у ній викладено одинадцять історій успіху підприємця-мільярдера. Автор радить масштабно мислити, вміти захищатися від коливань вартості активів, максимізувати можливості вибору, вивчати потреби ринку, використовувати будь-які існуючі важелі впливу, покращувати місце свого проживання, розповідати про себе світові через зв'язки з громадськістю та маркетингові кампанії, завжди виконувати власні обіцянки, уміти давати відсіч, контролювати витрати і розважатись. Щоправда, навіть така щирість та відкритість автора не пояснюють у повній мірі, що саме робить його настільки успішним.

"Я займаюсь цим не заради грошей — в мене їх значно більше, ніж знадобиться у цьому житті. Це моє покликання, моя стихія: кожна угода — мій витвір мистецтва. Хтось має хист до малювання, хтось — талант до написання віршів. Я ж укладаю угоди. Бажано масштабні. Це мій драйв, моя невгамовна спрага". — Дональд Трамп.


Про автора:

Дональд Д. Трамп (Donald J. Trump) — сорок п'ятий президент США, підприємець і мільярдер, шоумен і філантроп. Він уособлює американську історію успіху: постійно встановлює стандарти досконалості, одночасно розширюючи власні інтереси в галузі нерухомості, азартних ігор, спорту та розваг. Федерація "Об'єднаний єврейський заклик" назвала його стратегом сторіччя в усьому, що стосується готелів та нерухомості. За версією The New York Times, Трамп — автор багатьох найпопулярніших книжок, зокрема "Колишня велич Америки", "Америка, на яку ми заслуговуємо", "Думай як мільярдер", "Як стати багатим", "Виживання на верхівці", "Мистецтво повернення" та "Мистецтво укладати угоди". Ці видання розійшлися по світу мільйонними накладами. Затятий філантроп, Дональд Трамп є членом низки благодійних організацій.


Зміст:

ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Дональд Трамп):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=36


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua