БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Ефект Медичi. Iнновацiйнi вiдкриття на перетинi iдей, концепцiй та культур (Франс Йохансон)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Ефект Медичi. Iнновацiйнi вiдкриття на перетинi iдей, концепцiй та культур
Автор(и): Франс Йохансон
Видавництво: "Видавництво Українського Католицького Університету", — 2011

Опис:

Оригінал (англ.): "The Medici Effect. Breakthrough Insights at the intersection of Ideas, Concepts, and Cultures" by Frans Johansson

"Ефект Медичі: Інноваційні відкриття на перетині ідей, концепцій та культур" — світовий бестселер з питань інновацій, перекладений дев'ятнадцятьма мовами світу. Ця книжка не розповідає ні про епоху Відродження, ні про родину Медичі. Вона, радше, про ті фактори, які зробили цю епоху можливою. Сукупність таких факторів автор книжки Франс Йохансон, називає "Ефектом Медичі".

У книжці стверджується, що для досягнення успіху тепер монодисциплінарного підходу вже не досить. Майбутнє лежить там, де перетинаються і перетікають одна в одну різні концепції, дисципліни й культури. Автор у захопливій формі відкриває читачам, як можна знайти перетини у власному житті та як перетворити ідеї у проривні інновації. Він представляє численні яскраві історії про перетини в різних галузях, як-от бізнес, наука, мистецтво, політика. Читачі дізнаються, як зруйнувати асоціативні бар'єри й поглянути на проблеми по-новому, як цілеспрямовано поєднувати різні концепції, як перейти від знайомого оточення до невідомого та як діяти задля втілення того, що Франс Йохансон називає "ідеями Перетину".

Декілька відомих організацій назвали бестселер "Ефект Медичі" однією з найкращих праць року про інновації, а Amazon.com обрали її однією з 10-ти кращих книг в сфері бізнесу. Книгу було перекладено 19-ма мовами.


Про автора:

Франс Йохансон (Frans Johansson) — письменник, промовець та підприємець. Виріс у Швеції, в сім’ї афро-американки з коренями Черокі і шведа. Франс отримав ступінь бакалавра технічних наук в Університеті Брауна і МВА у Гарвардській школі бізнесу.

Популярність у сфері бізнесу Франс Йохансон здобув завдяки книзі "Ефект Медичі", яка стала для багатьох настановою та стимулом на шляху успішного інноваційного бізнесу. Він заснував компанію з розробки програмного забезпечення у Бостоні, а також компанію з виробництва медичних приладів, ставши її віце-президентом. Є консультантом та генеральним директором венчурного інвестиційного фонду Inka.net.


Зміст:


Відгуки про книгу:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=1148


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua