БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Перемовини без поразки. Гарвардський метод
Назва: Перемовини без поразки. Гарвардський метод
Автор(и): Роджер Фішер, Вільям Юрі, Брюс Петтон
Видавництво: "ВД «СВАРОГ»", — 2023

Опис:

Оригінал (англ.): "Getting to YES Negotiating Agreement Without Giving In" by Roger Fisher, William L. Ury, Bruce Patton

Автори, провідні фахівці Гарвардського переговорного проєкту, пропонують простий і доступний метод важливих переговорів, який вчить сприймати опонентів як учасників вирішення проблеми, а не як своїх ворогів. Метод принципових переговорів можна використовувати в будь-яких ситуаціях — від обговорення сімейних планів на відпустку до вирішення міжнародних конфліктів.

Це одна з найкращих книг із практики переговорів. Провідні фахівці в галузі бізнес-комунікації та соціальної політики визнають метод принципових переговорів найдієвішим та найефективнішим. Саме з цієї книги розпочалися активні дослідження мистецтва переговорного процесу, практичної конфліктології та мистецтва полеміки. Книга перекладена 18 мовами, опублікована в 30 країнах світу, продано понад 2 млн екземплярів. Видання входить до програми обов’язкового читання у багатьох бізнес-школах.

Ви дізнаєтесь, як:

Книга адресована найширшій аудиторії: менеджерам, професійним переговорникам, але особливо стане в нагоді тим, хто працює у сфері комунікацій.


Зміст:

ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Роджер Фішер):

ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Вільям Юрі):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=1834


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua