БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



21 беззаперечний закон лідерства (Джон Максвелл)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: 21 беззаперечний закон лідерства
Автор(и): Джон Максвелл
Видавництво: "Клуб Сімейного Дозвілля", — 2017

Опис:

Оригінал (англ.): "The 21 Irrefutable Laws of Leadership: Follow Them and People Will Follow You" by John C. Maxwell

Дотримання яких законів може перетворити людину на лідера, за яким підуть інші? Як не сплутати лідерство зі статусом, привілеями і владою?

Книга визнаного міжнародного експерта з менеджменту, лідерства та тренера з особистісного розвитку Джона Максвелла у кожній новій главі розкриє зміст чергового беззаперечного закону, формуючи простий та потужний список принципів, що допоможуть досягти успіху у будь-якій галузі. Кожен з них — це також і історія людини, яка досягла чогось, або зазнала катастрофи, не дотримавшись очевидних для лідера правил: Авраам Лінкольн, що з найбездарнішого військового командира став найбільшим реформатором Америки, брати Мак-Дональд, що не могли подолати бар’єр у 15 ресторанів, Стів Возняк, який зазнав би поразки без Стіва Джобса, тендітна мати Тереза, до якої дослухалися перші особи світу. Навіть взявши на озброєння кілька з інструментів, запропонованих автором, ви зможете досягти набагато більше.


Про автора:

Джон Максвелл (John C. Maxwell) — один із провідних мислителів, письменників і лекторів із питань особистісного і корпоративного розвитку, який користується величезною популярністю як у США, так і в інших країнах. Є автором більше десяти книг, серед яких: "5 рівнів лідерства", "Збери команду лідерів", "Шлях до лідерства — шлях до золота", "Лідерство. Поради на кожен день", "Лідер на 360 градусів" та інші.


Зміст:

ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Джон Максвелл):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=1952


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua