БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Приціл. Як приймати кращі рішення, коли весь світ проти тебе (Брендон Вебб, Джон Дейвид Манн)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: Приціл. Як приймати кращі рішення, коли весь світ проти тебе
Автор(и): Брендон Вебб, Джон Дейвид Манн
Видавництво: "Yakaboo Publishing", — 2018

Опис:

Оригінал (англ.): "Total Focus: Make Better Decisions Under Pressure" by Brandon Webb, John David Mann

Книга Брендона Вебба «Приціл: як приймати кращі рішення, коли весь світ проти тебе» — новий погляд на ведення бізнесу від снайпера «морських котиків».

Розповсюджений вислів «колишніх не буває» цілком надається до автора цієї книжки. Бізнес та успіх у бізнесі — друга серія життя Брендона Вебба, колишнього морського піхотинця та снайпера-"морського котика", спецпризначенця з досвідом бойових дій в Афганістані та Іраку, фахівця з військового вишколу. Зараз він є автором бестселерів, гучних розслідувань та CEO багатомільйонного бізнесу Hurricane Group.

У книжці «Приціл» він розповідає, як навички та життєві уроки, здобуті під час навчання у війську та в бою, допомагали йому долати виклики у цивільній кар’єрі. Хоча досвід спецпризначенців є одним з найунікальніших та найскладніших можливих досвідів, Вебб розповідає, як використовував його, долаючи труднощі та негаразди у бізнесі.

Книга видана також російською — "Управление бизнесом по методикам спецназа. Советы снайпера, ставшего генеральным директором"


Про авторів:

Брендон Вебб (Brandon Webb) — генеральний директор компанії Hurricane Group, Inc. Будучи головним офіцером Військово-морських сил США з більш ніж десятилітнім досвідом, він виконував кілька бойових операцій на Близькому Сході та в Афганістані, був головним інструктором в швейцарській школі снайпінгу «морських котиків». Він є автором бестселера New York Times The Red Circle, а також книг Among Heroes, The Killing School, The Making of a Navy SEAL та The Power of Thought.

Джон Дейвид Манн (John David Mann) — співавтор Вебба у книгах The Red Circle, Among Heroes, The Making of a Navy SEAL, The Killing School.


Зміст:


ВІДГУКИ ˅
«Яка неймовірна подорож! Спостерігаючи, як колишній снайпер «морських котиків» підходить до викликів і складнощів у зростанні на початку до 100 мільйонів доларів; плюс через п’ять коротких років дає майстер-класи з бізнесу та керівництва». — Девід Бах (David Bach), автор The Automatic Millionaire і Start Late, Finish Rich

«Найбільш цікава, захоплююча бізнес-книга, яку ви коли-небудь читатимете». — Маршалл Ґолдсміт (Marshall Goldsmith), автор What Got You Here Won’t Get You There

«Брендон виконав вражаючу роботу, де описав передові перевірені принципи, які допоможуть вам досягти цілей у вашому особистому і професійному житті. Я дуже рекомендую цю книгу!"». — Яйрек Роббінс (Jairek Robbins), мотиваційний оратор, автор Live It!


Уривок із книги:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2306


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua