БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Ощадливе виробництво (Джеймс Вумек, Деніел Джонс)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Ощадливе виробництво
Автор(и): Джеймс Вумек, Деніел Джонс
Видавництво: "Фабула", — 2018

Опис:

Оригінал (англ.): "Lean Thinking: Banish Waste and Create Wealth in Your Corporation" by James Womack, Daniel Jones

Про те, як виробнича система Toyota допоможе запобігти матеріальних втрат і забезпечити процвітання вашої компанії.

«Ощадливе виробництво» — вдалий підхід до менеджменту та керування якістю, розроблений на Toyota по закінченні Другої світової війни.

Автори, керуючись досвідом співпраці з провідними компаніями США, Німеччини та Японії, включно з Pratt & Whitney, Porsche, Tesco, зазначають, що принципи ощадливого виробництва дозволили їм майже вдвічі збільшити продуктивність і прискорити час випуску, в два рази скоротити виробничі площі та зменшити запаси практично без фінансових втрат. Теорія ощадливого виробництва універсальна і здатна охопити як високотехнологічні фірми, так і традиційні підприємства, а також сферу обслуговування.

Книга орієнтована перш за все на практиків — керівників середньої і вищої ланки та підприємців, а також може зацікавити студентів і викладачів економічних вузів.

Книга видана також російською — "Бережливое производство. Как избавиться от потерь и добиться процветания вашей компании"


Про авторів:

Джеймс Вумек (James Womack) — засновник і президент Lean Enterprise Institute, некомерційної освітньої та дослідницької організації зі штаб-квартирою в Бруклайн, штат Массачусетс, яка займається популяризацією концепції ощадливого виробництва.

Деніел Джонс (Daniel Jones) — засновник і голова Lean Enterprise Academy, некомерційної освітньої та дослідницької організації, розташованої в Великобританії. Academy розділяє місію Lean Enterprise Institute з США у справі підвищення усвідомлення ощадливого виробництва і надання різних видів знань про ощадливе виробництво.


ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Джеймс Вумек):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2358


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua