БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Нехай будуть з вами інновації. Як ізраїльська винахідливість рятує світ (Аві Йоріш)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: Нехай будуть з вами інновації. Як ізраїльська винахідливість рятує світ
Автор(и): Аві Йоріш
Видавництво: "Yakaboo Publishing", — 2019

Опис:

Оригінал (англ.): "Thou Shalt Innovate: How Israeli Ingenuity Repairs the World" by Avi Jorisch

Аві Йоріш, підприємець та експерт із Близького Сходу, розповідає про винаходи, які покращують життя мільярдів людей у цілому світі, допомагають годувати голодних, лікувати хворих, рятувати життя. Це історії про відвагу та завзяття винахідників у медицині та сільському господарстві, обороні та енергетиці. Це історії країни, яка, шукаючи рішення для своїх локальних викликів і проблем, знайшла рішення, що стають у пригоді за тисячі кілометрів від Ізраїлю. Це і мобільні команди парамедиків, які встигають туди, куди не встигає звичайна «швидка», і система крапельного зрошування, і глибинне стимулювання мозку, і системи кібербезпеки.

Аві Йоріш пояснює, як працює специфічна ізраїльська культура інновацій, у підґрунті якої — релігійне переконання, що добрі євреї мають направляти світ, tikkun olam. У сучасній інтерпретації ці слова давньої молитви означають шукати рішення для складних проблем у медицині, рятувати довкілля і зберігати активну громадянську позицію. Для героїв та героїнь цієї книжки — лікарів, науковців, агрономів, ботаніків, інженерів, юдеїв, християн і мусульман — «направляти світ» стало головною метою.


Про автора:

Аві Йоріш (Avi Jorisch) — старший науковий співробітник Американської ради з міжнародних відносин і підприємець, засновник компанії IMS. Він є авторитетним експертом по глобальним тенденціям в арабському світі, радикального ісламу, боротьбі з тероризмом і тіньового фінансування. Має досвід роботи в міністерствах фінансів і оборони США. Здобув освіту історика в Бінгемтонском університеті, ступінь магістра історії ісламу в Єврейському університеті в Єрусалимі. Вивчав арабську мову та історію ісламу в Американському університеті та Університеті Аль-Азар в Каїрі. Статті Аві Йориша публікують світові видання, наприклад The New York Times, The Wall Street Journal, Foreign Affairs, Forbes і Al-Arabiya.net.


Зміст:


ВІДГУКИ ˅
"Книжка «Нехай будуть з вами інновації» сповнена історій натхнення, вона розкриває давні корені інноваційного духу Ізраїлю, те, як цей драйв робити світ кращим реалізовується вже на глобальному рівні. Її варто читати підприємцям бізнес-лідерам, та й будь-якому, хто прагне зрозуміти, звідки беруться й як працюють інновації". — Ден Сенор та Сол Синґер, автори книжки «Країна стартапів. Історія ізраїльського економічного дива»

* * *

"Аві підібрався до секретного складника ізраїльської інноваційної потуги, розповідаючи історію маленької країни, що використовує свої технології для покращення життя мільярдів людей в усьому світі… Ця глибока та надихаюча книжка розкриває серце та душу країни". — Йоссі Варді, серійний підприємець та неофіційний посол Ізраїлю від технологій

* * *

"«Нехай будуть з вами інновації» книжка, на яку світові слід звернути увагу. У цій насиченій та живій оповіді Аві Йоріш накреслює дорожню карту того, як ізраїльтяни запроваджують інновації, покращуючи життя у цьому світі, й як інші країни та народи можуть скористатися з цього прикладу". — Яков Катц, головний редактор газети Jerusalem Post


Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2464


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua