БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Стартап, скейлап, скрюап. 42 інструменти для прискорення Lean- та Agile-розвитку бізнесу (Юрген Аппело)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: Стартап, скейлап, скрюап. 42 інструменти для прискорення Lean- та Agile-розвитку бізнесу
Автор(и): Юрген Аппело
Видавництво: "Фабула", — 2021

Опис:

Оригінал (англ.): "Startup, Scaleup, Screwup: 42 Tools to Accelerate Lean and Agile Business Growth" by Jurgen Appelo

Юрген Аппело, успішний підприємець і широко відомий фахівець із проблем лідерства, прокладає нові шляхи в менеджменті, щоби допомогти творчим організаціям вижити і досягти успіху у XXI столітті. Його нова книжка «Стартап, скейлап, скрюап» базується не тільки на власному досвіді автора з керування стартапами, але й на дослідженнях та інтерв’ю, проведених в багатьох країнах Європи.

Головна мета автора — уніфікація методів та інструментів, що успішно використовуються стартапами та скейлапами на основі принципів і практик, популяризованих lean- та agile-спільнотами в усіх сферах управління бізнесом. Також йдеться про докорінну зміну способу, у який люди навчаються вдосконалювати себе і трансформувати свої організації.

Цільова авдиторія:

Для засновників стартапів, членів їх команд, а також для незалежних і корпоративних підприємців та бізнес-лідерів.


Про автора:

Юрген Аппело (Jurgen Appelo) — серійний засновник, успішний підприємець, автор і спікер, сам себе називає «піонером менеджменту». За мету ставить допомогти творчим організаціям вижити та процвітати у ХХІ столітті. У своїх книжках пропонує конкретні ігри, інструменти та практику, щоб ви могли впровадити кращий менеджмент із меншою кількістю менеджерів. За рейтингом Inc. Аппело входить до «Топ-50 експертів з лідерства». З 2008 року пише популярний блог на NOOP.NL, пропонуючи ідеї про креативну економіку, agile-менеджмент, організаційні зміни та особистісний розвиток. Юрген Аппело — CEO бізнес-мережі Happy Melly і співзасновник Agile Lean Europe та Stoos, яка об’єднує навколо себе лідерів. Він також виступає спікером, якого регулярно запрошують на бізнес-семінари та конференції по всьому світу.


Зміст:

ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Юрген Аппело):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2891


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua