БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Інсайдерська історія Facebook (Стівен Леві)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Інсайдерська історія Facebook
Автор(и): Стівен Леві
Видавництво: "Book Chef", — 2021

Опис:

Оригінал (англ.): "Facebook: The Inside Story" by Steven Levy

Facebook — найбільша соціальна мережа у світі, яка є невід’ємною частиною повсякденного життя кількох мільярдів людей. Нині компанія постійно перебуває у фокусі уваги міжнародної спільноти, особливо зважаючи на нещодавні скандали щодо акаунтів «фейкових новин», що впливають на результати виборів, вразливість захисту особистих даних користувачів, і невдоволення діями свого засновника і генерального директора.

Мільйони слів написано про Facebook, проте ніхто не розповів усієї історії, підтверджуючи її правдивість. Дехто вже починає усвідомлювати весь масштаб небезпеки, cтикаючись із шокуючими методами компанії: починаючи від зростання за будь-яку ціну та захоплення її найбільших конкурентів, як-то WhatsApp та Instagram, до розробки платформи, яка викликає звикання і залежність.

Стівен Леві змістовно розповідає про неймовірний підприємницький успіх Марка Цукерберґа, ґрунтуючись на сотнях інтерв’ю та інсайдерській інформації, і повністю розкриває всю історію компанії, яка назавжди змінила світ.


Про автора:

Стівен Леві (Steven Levy) — технологічний журналіст, працює у виданні Wired. Автор кількох книг про комп’ютери, технології, криптографію, інтернет, кібербезпеку і конфіденційність.


Зміст:

ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Стівен Леві):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2907


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua