БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Емоційна спритність. Як почати радіти змінам і отримувати задоволення від роботи та життя (Сьюзен Девід)

КУПИТИ КНИГУ ↓

BizLit


Назва: Емоційна спритність. Як почати радіти змінам і отримувати задоволення від роботи та життя
Автор(и): Сьюзен Девід
Видавництво: "Клуб Сімейного Дозвілля", — 2018

Опис:

Оригінал (англ.): "Emotional Agility: Get Unstuck, Embrace Change, and Thrive in Work and Life" by Susan David

Вивчаючи емоції протягом 20 років Сьюзен Девід дійшла висновку, що ні розум, ні тип особистості не визначають успіх. Його визначають наші емоції, а точніше — вміння їх контролювати. Саме це авторка називає "емоційною гнучкістю". Внутрішній спокій, вміння розуміти себе дозволяє не тільки почуватися впевнено у будь-якій ситуації, а й досягати успіху на роботі, в особистому житті, творчості.

Авторка впевнена, що емоційна гнучкість, вміння підлаштовуватися під мінливий та швидкозмінний світ подій дозволяє уникнути стресів, негативних думок та почуттів і впевнено рухатися вперед. Ця книга допоможе вам зрозуміти природу своїх емоцій, навчитися приймати їх і жити з ними у злагоді. Ви нарешті знайдете підхід до опанування своїх переживань, будете отримувати задоволення від спілкування і досягати своїх амбітних цілей.

Книга видана також російською — "Эмоциональная гибкость. Как научиться радоваться переменам и получать удовольствие от работы и жизни"


Про автора:

Сьюзен Девід (Susan David) — доктор філософських наук, психолог Гарвардської медичної школи, співзасновник і співдиректор Інституту коучингу в лікарні McLean, засновник і головний виконавчий директор консалтингової компанії Evidence Based Psychology. Публікувалася в таких авторитетних виданнях, як Harvard Business Review, Time та The Wall Street Journal. Вона консультує вище керівництво сотень великих організацій, серед яких ООН, Ernst & Young і Всесвітній економічний форум.


Зміст:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=128


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua