БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Копірайтинг в алгоритмах. Чесна книга про ua-копірайтинг (Ірина Костюченко)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Копірайтинг в алгоритмах. Чесна книга про ua-копірайтинг
Автор(и): Ірина Костюченко
Видавництво: "IPIO", — 2021

Опис:

➥ «Копірайтинг в алгоритмах» — авторське видання, яке відкриває внутрішню кухню ремесла копірайтера

Це чесна книжка про копірайтинг, в якій акумульований досвід і методики авторки, яка пише тексти впродовж двадцяти років. Ви довідаєтеся про: методи створення текстів із покроковими схемами; редагування текстів — своїх і чужих; універсальні кроки для написання тексту; маркери якісного тексту; питання для взаємодії з клієнтом; а також 20 дрібниць, які бісять читача. Це книжка без шаблонів; огульних тверджень; понтів; «води» і «чарівних пігулок».

Досвідчений читач зрозуміє і належним чином оцінить усі відсилки до старих жартів, класичних авторів і їхніх творів. І тому без проблем зробить перші серйозні і системні кроки в мистецтві опанування копірайтингу.

Книжка містить:

У книзі немає:


Про автора:

Ірина Костюченко — копірайтерка, авторка курсу «Копірайтинг в алгоритмах», письменниця. Досвід роботи з текстами: 25 років від першої публікації; досвід копірайтингу: 20 років. Досвід фрілансу та проєктної роботи: 14 років. Спеціалізація: фінанси та фінансові установи, компанії та ринки, традиційна та зелена енергетика, політичні процеси та виборчі кампанії, фармацевтика та медицина, освітня та медична реформи, тарифи та ЖКГ, девелопмент і будівництво, права споживачів і рітейл, історія та подорожі. Створювала тексти для Кабміну, МОН, МОЗ, НБУ, ПФУ, інших державних установ, комерційних компаній, публічних осіб. За освітою культурологиня, закінчила Києво-Могилянську Академію. Авторка книжок про історичних діячів Великої Британії та історичних стримів.


Зміст:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=160


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua