БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Як працює Google (Ерік Шмідт, Джонатан Розенберг)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: Як працює Google
Автор(и): Ерік Шмідт, Джонатан Розенберг
Видавництво: "Країна Мрій", — 2016

Опис:

Оригінал (англ.): "How Google Works" by Eric Schmidt, Jonathan Rosenberg

Коли автори цього видання лише починали працювати у Google, вони були певні, що знають усе про успішний бізнес. Утім швидко переконалися, що помиляються: в епоху інтернету варто дотримуватися зовсім інших правил його ведення.

Йдеться в першу чергу про сучасні погляди на корпоративну культуру, кращі стратегії пошуку і найму талановитих співробітників, про принципи спілкування і прийняття рішень, упровадження інновацій і досягнення революційних зрушень. Неабияке значення для бізнесу має відкритість корпоративних комунікацій і системи прийняття рішень.

Книга розкриває секрети трансформування сучасного бізнесу, коли доступною стає будь-яка інформація, мобільні пристрої дають змогу спілкуватися незалежно від часу і місця перебування, а хмарні обчислення забезпечують доступ до необмежених ресурсів. Автори діляться прийомами залучення до компанії найнепередбачуваніших і разом з тим найбільш геніальних та ефективних службовців, так званих кмітливих креативників, а також доводять, що іноді досягти найамбітнішої цілі вкрай просто, оскільки вона приваблює найкращих спеціалістів і найбільше стимулює.

За даними New York Times, Wall Street Journal, USA Today та Асоціації книговидавців США, видання стало бестселером одразу, щойно побачило світ.

Книга видана також російською — "Как работает Google"


Рецензії:

ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Ерік Шмідт):

ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Джонатан Розенберг):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=1810


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua