БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Психологія впливу (Роберт Чалдіні)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Психологія впливу
Автор(и): Роберт Чалдіні
Видавництво: "Клуб Сімейного Дозвілля", — 2022

Опис:

Оригінал (англ.): "Influence, New and Expanded: The Psychology of Persuasion" by Robert B. Cialdini

➥Оновлене та доповнене видання. Світовий бестселер із психології, який було написано в 1984 році, тепер перероблено та доповнено новими дослідженнями, ідеями, прикладами та онлайн-додатками.

Що може змусити кожну людину сказати «так»? Як переконувати людей та уникати небажаного впливу? Відповіді шукайте на сторінках цієї книги, яка миттєво стала світовим бестселером. Її автор описує методи й закони психологічного тиску й створення конкуренції. Використовуючи яскраві приклади з життя, Роберт Чалдині дає унікальні поради, як викорінити в собі синдром жертви й не потрапити на гачок нав’язливої реклами, а також навчитися самому переконувати й здобувати бажане.

Ця книга, яка вже давно стала підручником для менеджерів, підприємців і взагалі всіх, хто бажає опанувати мистецтво впливу, навчить вас розуміти поведінку інших, уникати маніпуляторів людською свідомістю та спілкуватися, завжди досягаючи поставлених задач.


Про автора:

Роберт Чалдіні (Robert Cialdini) — професор університету штату Арізона, очолює відділення психології. Багато років вивчав загальні теоретичні принципи успішних продажів і на основі своїх досліджень розробив програму навчання. Вів викладацьку роботу в університеті штату Огайо, у Каліфорнійському університеті в Сан-Дієго, в Аненнбергській школі комунікації при Південно-Каліфорнійському університеті, у Вищій школі бізнесу при Стенфордському університеті. Свої лекції на тему психології впливу вчений з великим успіхом читав співробітникам таких компаній, як IBM, Coca-Cola, Kodak, Texas Instruments, Advanta.


Зміст:

ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Роберт Чалдіні):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=1838


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua