БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Економіка. Інструкція з використання (Ха-Юнг Чанґ)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Економіка. Інструкція з використання
Автор(и): Ха-Юнг Чанґ
Видавництво: "Наш Формат", — 2016

Опис:

Оригінал (англ.): "Economics: The User's Guide" by Ha-Joon Chang

Книга «Економіка. Інструкція з використання» Ха-Юн Чанґа входить в топ-50 найпопулярніших економічних видань Amazon. Безперечно, секрет успіху полягає в тому, що Чанґ зумів написати книгу про економіку, яка буде зрозумілою усім, а не тільки професійній аудиторії.

Економіка може бути простою наукою, доступною для всіх, — доводить автор. Хай вас не лякають цифри, заплутані формули і незрозуміла термінологія — усе це не головне. Економіка — це передусім про людей, а не про виробництво чи дефіцит державного бюджету. І розумітися на ній може кожний. Чи справді одні бідні, бо ледачі, а інші заможні, бо наполегливо працюють? У чому причина світової кризи 2008 року? Чи може країна досягти економічного успіху, перестрибнувши етап індустріалізації? Чанґ відповідає на ці питання жвавою метафоричною мовою.

Для кого книга

Для якнайширшого кола читачів, усіх, хто цікавиться тим, як функціонує світова економіка та тим, як вона впливає на кожного з нас.

Чому ця книга

Ха-Юн Чанґ у своїй книзі відповідає на питання про те, яка економічна поведінка убезпечить від криз і фінансових потрясінь. А це, безперечно, актуально для кожного українця. «Економіка. Інструкція з використання» — корисна книжка-інструкція, путівник до успіху в наші непрості часи.

Книга видана також російською — "Как устроена экономика"


Про автора:

Ха-Юнг Чанґ (Ha-Joon Chang) — відомий корейський економіст, колумніст газети Guardian, викладає економіку в Кембриджському університеті. Спеціалізується на проблемах економічного розвитку, консультував Світовий банк і Європейський інвестиційний банк. Праці Чанґа справили сильний вплив на Рафаеля Корреу, 55-го президента Еквадору.


Зміст:


Рецензії:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=1884


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua