БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Доставка щастя. Шлях до прибутку, задоволення і мрії (Тоні Шей)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Доставка щастя. Шлях до прибутку, задоволення і мрії
Автор(и): Тоні Шей
Видавництво: "Видавництво Старого Лева", — 2016

Опис:

Оригінал (англ.): "Delivering Happiness: A Path to Profits, Passion, and Purpose" by Tony Hsieh

…Він був простим хлопчаком з області затоки Сан-Франциско, нічим не відрізнявся від своїх однолітків. Та все ж була в ньому одна відмінність — міцна хватка та прагнення до успіху. Тому вже в 9 років він мав власну ферму з розведення хробаків, на чому заробляв непогані гроші! А далі було навчання в Гарварді, створення та продаж власної мережі банерного обміну та шалений успіх зі всесвітньо відомою Zappos в якості генерального директора…

Так, Тоні Шей, а так звуть головного героя автобіографічної праці «Доставка щастя», людина незвичайна, той, в кого є чому повчиться. Його літературна праця — одна з найвеселіших та життєрадісних ділових книг — завдяки письменницькому таланту автора, й одна з найбільш вражаючих і корисних — завдяки його підприємницькому генію.

Книга побудована у форматі розповіді від першої особи про життєвий шлях від дитинства до моменту успіху компанії та складається з 3-х частин: «Прибуток», «Прибуток та захоплення», «Прибуток, захоплення та цілі». У першому розділі йдеться про дитинство, юність, перші кроки в бізнесі та заснування Zappos; другому — про корпоративну культуру та філософію компанії, завдяки яким за короткий термін було досягнуто неймовірних прибутків; в третьому розділі Шей ділиться думками щодо ведення бізнесу, створення неповторної та дружньої атмосфери всередині компанії, описує своє бачення того, як підвищити рівень розвитку себе і членів команди, та їх надзвичайну цінність в системі успіху.

Взагалі, це чудова книга про те, як віддавати роботі себе без залишку, як вірити і довіряти своїй компанії навіть у найскладніші періоди, отримати від цього максимум віддачі. Вона містить хороші приклади з внутрішніх комунікацій, з вибудовування відносин з інвесторами, з системи розвитку людей, які можна взяти за основу і вже доопрацювати з урахуванням особливостей Вашого бізнесу. Супернатхненна література, справжній приклад успішного бізнес-проекту.

Книга видана також російською — "Доставляя счастье. От нуля до миллиарда. История создания выдающейся компании из первых рук"


Зміст:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=1890


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua