БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Домовлятися завжди. Як досягати максимуму в будь-яких переговорах (Гевін Кеннеді)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Домовлятися завжди. Як досягати максимуму в будь-яких переговорах
Автор(и): Гевін Кеннеді
Видавництво: "Клуб Сімейного Дозвілля", — 2016

Опис:

Оригінал (англ.): "Everything Is Negotiable: How to Get the Best Deal Every Time" by Gavin Kennedy

Перед вами — справжня біблія парламентера, в якій крок за кроком розкриваються основні принципи переговорного процесу, стратегічні підходи і тактичні прийоми.

Автор розповідає про психологічні пастки і помилки в розстановці пріоритетів, дає приклади катастрофічних прорахунків і ситуацій, які ще можна виправити. Працюючи над завданнями автора, ви не раз зловите себе на тому, що спочатку пробуєте вирішити їх, керуючись звичними "торованими" методами — а вони-то, як переконливо доводить автор, найчастіше й ведуть до поразки.

Гевін Кеннеді руйнує поширені стереотипи з абсолютною жорстокістю, показуючи, наскільки глибоко сидять в нас давно засвоєні, але, на жаль, неправильні поняття і принципи переговорного процесу.

Ця книга надасть неоціненну допомогу всім, хто залучений в переговори: бізнесменам, менеджерам з продажу, постачальників і навіть представникам спецслужб.

Книга написана живою розмовною мовою і буде корисна всім — навіть тим, хто візьметься за неї без будь-якої практичної мети.

Книга видана також російською — "Договориться можно обо всем! Как добиваться максимума в любых переговорах"


Про автора:

Гевін Кеннеді (Gavin Kennedy) — професор, засновник власної концепції переговорного процесу, провідний фахівець з переговорів у світі. У якості консультанта співпрацював із низкою провідних світових компаній, а також урядовими структурами різних країн. Автор 11 книг про переговори.


Зміст:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=1891


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua