БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Думай як фрік. Нестандартнi пiдходи для розв'язання проблем (Стівен Левітт, Стівен Дабнер)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Думай як фрік. Нестандартнi пiдходи для розв'язання проблем
Автор(и): Стівен Левітт, Стівен Дабнер
Видавництво: "Наш Формат", — 2016

Опис:

Оригінал (англ.): "Think Like a Freak: The Authors of Freakonomics Offer to Retrain Your Brain" by Steven D. Levitt, Stephen J. Dubner

Для досягнення успіху в сучасному світі потрібно не лише знати більше, працювати швидше, але також мислити інакше. Автори славнозвісної Фрікономіки пропонують читачам перелаштувати спосіб мислення і застосовувати нестандартні підходи до розв’язання різноманітних проблем.

У книзі зібрано маловідомі факти з історії, психології, економіки та інших дисциплін, а легкий та дещо іронічний стиль, в якому написана книга, не дасть читачеві нудьгувати ані хвилини.

Від авторів:

Книга видана також російською — "Фрикомыслие. Нестандартные подходы к решению проблем"


Про авторів:

Стівен Левітт (Steven D. Levitt) — професор економіки Університету Чикаго. Відомий своїми науковими роботами в області боротьби зі злочинністю, зокрема дослідженнями зв'язку між легалізацією абортів і рівнем злочинності. У 2004-му році став володарем медалі Джона Бейтса Кларка, яку Американська економічна асоціація вручає найбільш перспективним американським економістам у віці до 40 років.

Стівен Дабнер (Stephen J. Dubner) — відомий письменник і популярний журналіст. У минулому автор і редактор The New York Times, частий гість радіо- і телепередач, який створив у співавторстві зі Стівеном Левиттом світові бестселери «Фрікономіка» і «Суперфрікономіка».


Зміст:

ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Стівен Левітт):

ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Стівен Дабнер):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=1901


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua