БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Інноватори. Як група хакерів, геніїв та ґіків здійснила цифрову революцію (Волтер Айзексон)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Інноватори. Як група хакерів, геніїв та ґіків здійснила цифрову революцію
Автор(и): Волтер Айзексон
Видавництво: "Наш Формат", — 2017

Опис:

Оригінал (англ.): "The Innovators: How a Group of Hackers, Geniuses, and Geeks Created the Digital Revolution" by Walter Isaacson

Мало хто знає, що теорію сучасного цифрового світу сформулювала жінка ще в середині ХІХ століття; і не будь-хто, а донька самого Байрона — леді Лавлейс. За півтора століття цифрову еру наближали багато людей, проте більшість так і залишилася в тіні.

Це книжка про різні етапи цифрової революції, про ґіків, хакерів і мрійників, які кардинально змінили світ і підхід до бізнесу. Вона про диваків, яким нині людство завдячує електронним комфортом: Алана Тюрінга, Біла Ґейтса, Стіва Возняка, Стіва Джобса, Ларі Пейджа та інших. З неї ви дізнаєтеся про глибокі інновації і роль творчої співпраці в історії людства.

Чому ця книжка

Айзексон через біографії найбільших інноваторів докладно описує історію цифрової революції. Зокрема показує, чому раніше програмування вважали чорновою роботою і віддавали жінкам, якими хитрощами комп’ютерники отримували фінансування для проектів, чому саме Кремнієва долина стала епіцентром інновацій, як відеоігри змінили комп'ютери та якою буде наступна фаза цієї революції.

Для кого книжка

Для усіх, хто цікавиться новітніми технологіями та життям видатних людей.

Книга видана також російською — "Инноваторы. Как несколько гениев, хакеров и гиков совершили цифровую революцию"


Про автора:

Волтер Айзексон (Walter Isaacson) — американський журналіст, письменник і біограф, головний редактор журналу Time, президент Аспенського інституту, автор біографій Стіва Джобса (екранізована 2015-го року), Альберта Ейнштейна, Генрі Кісинджера, Бенджаміна Франкліна.


ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Волтер Айзексон):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=1993


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua