БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Одна справа. На диво простий рецепт неперевершених результатів (Ґері Келлер, Джей Папасан)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Одна справа. На диво простий рецепт неперевершених результатів
Автор(и): Ґері Келлер, Джей Папасан
Видавництво: "Наш Формат", — 2017

Опис:

Оригінал (англ.): "The ONE Thing: The Surprisingly Simple Truth Behind Extraordinary Results" by Gary Keller, Jay Papasan

Вам потрібно менше. Вам потрібно менше відволікатися, витрачати менше часу на другорядні речі, марнувати менше життєвих сил на неефективну роботу, давати менше невиконуваних обіцянок і брати на себе менше непідйомних зобов’язань. Водночас ви прагнете більшого. Більшої продуктивності, більших доходів і більшого задоволення від життя. Зараз вам здається, що цього неможливо досягти. Рецепт вашого успіху на диво простий — варто лише визначити ОДНУ справу, ВАШУ справу, саме вона зробить вас щасливим у всіх сферах життя — робочій, особистій, сімейній і духовній.

Чому ця книжка

Книжка Ґері Келлера та Джея Папасана «Одна справа» покликана навчити вас зосереджуватися на найголовнішому й визначати такі пріоритети, які стовідсотково приведуть вас до неперевершених результатів.

Для кого книжка

Книжка стане в нагоді всім, хто хоче досягти високих результатів, витрачаючи час ефективно й розумно.


Про авторів:

Ґері Келлер (Gary Keller) — бізнесмен, відомий спеціаліст з продажу в галузі нерухомості, визнаний «Підприємцем року» за версією журналу «Інк».

Джей Папасан (Jay Papasan) — головний редактор і віце-президент видавничого відділу «Келлер Вільямс Ріелті», президент компанії «Реллек Паблішін».


Зміст:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2064


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua