БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Людський фактор. Секрети тривалого успіху видатних компаній (Річ Карлгаард)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: Людський фактор. Секрети тривалого успіху видатних компаній
Автор(и): Річ Карлгаард
Видавництво: "#книголав", — 2017

Опис:

Оригінал (англ.): "The Soft Edge: Where Great Companies Find Lasting Success" by Rich Karlgaard

Як збудувати сильну й успішну компанію, що впевнено впроваджує інновації та зберігає стабільність навіть у кризові часи? Річ Карлґаард, видавець американського ділового журналу Forbes, видатний підприємець та аналітик, переконаний: ключ до успіху варто шукати в нематеріальній складовій бізнесу — так званому «людському факторі».

Автор розповідає про те, як сформувати сильну команду, створити ідеальні умови для її розвитку та, зрештою, привести свою компанію до високих успіхів і перемог на тривалий період.

Iдентифікує п’ять ключових змінних, які складають «Людський фактор» кожної організації:

Книга видана також російською — "В здоровом бизнесе — здоровый дух. Как великие компании вырабатывают иммунитет к кризисам"


Про автора:

Річ Карлгаард (Rich Karlgaard) — фахівець з економічних та ринкових прогнозів, бізнес-інноватор, серійний підприємець, інвестор. Видавець журналу Forbes, веде в ньому регулярну колонку «Innovation Rules», регулярно виступає запрошеним експертом у бізнес-шоу Forbes на каналі Fox. У 1985 році заснував Churchill Club — провідну організацію Кремнієвої долини, яка проводить заходи із залученням провідних фахівців в області технологій і венчурного фінансування. Автор бестселера за версією Wall Street JournalLife 2.0: How People Across America Are Transforming Their Lives by Finding the Where of Their Happiness. Лауреат премії Ernst & Young "Підприємець року». Регулярно виступає з лекціями з економіки інновацій.


Зміст:


Рецензії:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2070


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua