БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Невидимий вплив. Приховані сили, які формують поведінку (Йона Бергер)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: Невидимий вплив. Приховані сили, які формують поведінку
Автор(и): Йона Бергер
Видавництво: "Наш Формат", — 2018

Опис:

Оригінал (англ.): "Invisible Influence: The Hidden Forces that Shape Behavior" by Jonah Berger

Що є основою наших рішень? Безумовно, індивідуальні вибір, досвід і смаки. Та є ще один потужний прихований чинник, який не варто недооцінювати, — соціальний вплив. Йона Берґер присвятив 15 років вивченню цього феномена й дійшов висновку: ця невидима сила є основою кожного нашого рішення — від роботи до сімейного життя. Навіть більше, вона впливає не лише на те, що ми робимо, а й чого уникаємо в повсякденному житті. Чому просто продати коштовний годинник, котрий не показує час? Яким чином люди несвідомо спонукають інших досягати кращих результатів й одночасно гальмують їхній успіх? Чому прагнення відрізнятися від інших — теж результат впливу соціуму?

Чому ця книжка

Ця книжка допоможе комплексно поглянути на соціальні процеси, зрозуміти приховані причини людської поведінки, а також ухвалювати поміркованіші й об’єктивніші рішення.

Для кого книжка

Книжка для всіх, хто цікавиться психологією поведінки, прийняття рішень, соціальною психологією, для спеціалістів із маркетингу та реклами.

Книга видана також російською — "Скрытое влияние"


ЦИТАТИ ˅

Про ведення дискусії

Брати слово першим — теж легкий спосіб формувати напрям дискусії. Нехай із вами не всі погодяться, та все одно спрацюють закони тяжіння, які заохочуватимуть «нейтральних» стати на ваш бік.

Про популярність

Правильне поєднання знайомого й нового також зумовлює популярність. Те, що набуває популярності — у музиці, моді чи будь-якій іншій галузі, — доволі подібне до того, що вже існує, щоб викликати тепле відчуття впізнавання, але й достатньо нове, щоб не здаватися лише похідним від того, що було раніше. Подібність формує популярність, оскільки завдяки їй нові речі відчуваються, як знайомі.

Про схожість

Ми різні — але настільки, наскільки нам комфортно. Навіть атрибути, які люди обирають, щоб виокремлюватися з-поміж інших, сформовані за принципом оптимальної відмінності.


Про автора:

Йона Бергер (Jonah Berger) — бізнес-експерт, професор Вортонської школи бізнесу при Пенсильванському університеті. Як маркетолог консультує керівників найвпливовіших компаній із рейтингу Fortune 500. Брав участь у рекламних кампаніях Google, General Motors, Facebook, Unilever та інших. За версією Американської асоціації маркетологів, Берґер входить до п’ятірки найпродуктивніших дослідників маркетингу у США.


Зміст:


Рецензії:

ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Йона Бергер):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2208


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua