БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Дилеми засновника бізнесу. Як попередити помилки й уникнути їх під час створення стартапу (Ноам Вассерман)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: Дилеми засновника бізнесу. Як попередити помилки й уникнути їх під час створення стартапу
Автор(и): Ноам Вассерман
Видавництво: "Vivat", — 2018

Опис:

Оригінал (англ.): "The Founder's Dilemmas: Anticipating and Avoiding the Pitfalls That Can Sink a Startup" by Noam Wasserman

Чому ви маєте обов’язково прочитати цю книжку? Тому, що вона допоможе розв’язати питання, важливі для кожного засновника компанії. Коли слід створювати стартап? Це краще робити самотужки чи разом із співзасновниками? І ким вони мають бути — друзями, колишніми колегами, родичами чи сторонніми особами? Як розподілити акціонерний капітал, як підібрати персонал на тій чи тій стадії розвитку власної справи, як ділити прибуток, — ці та багато інших дилем варто розглянути на самому початку шляху до успішного бізнесу.

Професор Гарвардської школи бізнесу Ноам Вассерман присвятив вивченню стартапів понад 10 років. У книжці «Дилеми засновника бізнесу» він розглядає проблеми, із якими стикаються всі засновники компаній, а також співзасновники, наймані працівники та інвестори.

Дослідження ґрунтується на аналізі даних, зібраних від більш ніж 10 тисяч фаундерів, а також історіях становлення близько 20 найбільших інтернет-проектів. Книжка пропонує системне вирішення численних дилем, що є запорукою міцного й успішного бізнесу.

Книга видана також російською — "Главная книга основателя бизнеса. Кого брать с собой, как делить прибыль, как распределять роли и другие вопросы, которые надо решить с самого начала"


Про автора:

Ноам Вассерман (Noam Wasserman) — професор Гарвардської школи бізнесу. Уже понад 10 років проводить дослідження у сфері стартапів. Розробив і викладає курс «Дилеми засновників», за що був удостоєний премії HBS і премії «Інновація року — 2010» від Академії менеджменту. У 2011-му його курс був названий журналом Inc. одним із найкращих по підприємництву. Ноам є одним із трьох засновників Фонду Кауфмана, який надає стипендії молодим бізнесменам; він неодноразово виступав для членів YPO та інших молодіжних підприємницьких асоціацій.


Зміст:

ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Ноам Вассерман):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2215


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua