БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Чому ми працюємо (Баррі Шварц)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: Чому ми працюємо
Автор(и): Баррі Шварц
Видавництво: "Vivat", — 2018

Опис:

Оригінал (англ.): "Why We Work" by Barry Schwartz

Усі ми рано чи пізно доходимо до думки, що робота має давати людині не тільки гідне фінансове підґрунтя, а й душевну втіху та можливість самореалізації. Але повсякчас у різних сферах трапляються працівники, котрим бракує якогось із названих аспектів у їхній повсякденній діяльності, однак вони не покидають своєї посади. Що саме спонукає нас погоджуватися або на низькооплачувану роботу, або на нудну й рутинну?

Книжка не забезпечить допитливому читачеві стовідсоткового розуміння сутності праці та її значення в житті людини, але допоможе розібратися з тим, як обрати підхожу роботу, як навчитися працювати із задоволенням і відчувати себе справжнім професіоналом, не погоджуючись на фінансові, ані морально-психологічні сумнівні компроміси.


Про автора:

Баррі Шварц (Barry Schwartz) — американський психолог. Більше тридцяти років викладав у Swarthmore College (Пенсільванія). Часто публікує статті в The New York Times. Автор кількох провідних підручників з психології, а також бестселера The Paradox of Choice: Why More Is Less ("Парадокс вибору: чому «більше» означає «менше»").


Зміст:


Відгуки ˅
"Уже тривалий час Баррі Шварц є одним з найбільш проникливих і чуйних дослідників американського життя. У книжці «Чому ми працюємо» він переконливо доводить, чому компанії потрібно створювати з урахуванням людської природи замість того, щоб повністю виключати цю природу з робочого процесу. Якщо ви хочете, щоб робота стала змістовнішою, як для вас, так і для вашої команди, вам просто необхідно прочитати цю мудру й глибоку книжку". — Деніел Пінк, автор книжки «Драйв».

"Захоплива й доступна книжка, що на прикладі кількасотлітнього розвитку підприємництва та промисловості показує моральні засади, які правлять за основні причини того, як і чому ми працюємо. Якщо у вас є робота або ж ви наразі перебуваєте в пошуках, раджу вам прочитати «Чому ми працюємо»". — Ласло Бок, старший віце-президент з управління персоналом компанії Google, автор книжки «Робота рулить!»


Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2229


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua