БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Мислення за принципом «чорної скриньки». Як звести до мінімуму ризик невдач (Метью Саєд)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Мислення за принципом «чорної скриньки». Як звести до мінімуму ризик невдач
Автор(и): Метью Саєд
Видавництво: "КМ-Букс", — 2018

Опис:

Оригінал (англ.): "Black Box Thinking: Why Most People Never Learn from Their Mistakes—But Some Do" by Matthew Syed

Британський журналіст Метью Саєд досліджує причини і наслідки помилок у науці, техніці, юриспруденції, спорті й показує шлях, яким може пройти кожен, щоби змінити своє ставлення до помилок і покласти їх в основу майбутнього успіху.

"Мислення за принципом «чорної скриньки»" — це новий підхід до досягнення високої ефективності, засіб знайти переваги у складному світі, що швидко змінюється. Тут ідеться не лише про спорт. Цей принцип має важливі наслідки для бізнесу й політики, а також для батьків і студентів. Тобто для нас всіх.

Наводячи приголомшливу панораму конкретних випадків і прикладів з реального життя, розглядаючи застосування найновітнішого принципу мінімальних поліпшень, творчого потенціалу й наполегливості, Метью Саєд розкриває підспідок успіху й пояснює, чому ми не зможемо розвиватися, якщо не будемо готові навчатися на власних помилках.

Книга видана також російською — "Принцип «черного ящика». Как снизить риск неудач и непоправимых ошибок"


ВІДГУКИ ПРО КНИГУ ˅
"Надзвичайна наснажлива книга, де показано, як видатні гравці й команди, керуючись принципом мінімальних поліпшень у поєднанні з концептуальною твердістю, кидають виклик своїм найсміливішим припущенням", — Дейв Брейлсфорд (Dave Brailsford), генеральний менеджер британської велокоманди Team Sky

"Інновація завжди починаються з численних невдач. Ця блискуча книга демонструє, що справжній винахід ґрунтується на розумінні та подоланні цих невдач, й ми мусимо навчитися цим користуватися", — Джеймс Дайсон (James Dyson), дизайнер, винахідник і підприємець



ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Метью Саєд):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2262


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua