БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Дизайн-мислення. Спроектуй своє життя (Білл Барнет, Дейв Еванс)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: Дизайн-мислення. Спроектуй своє життя
Автор(и): Білл Барнет, Дейв Еванс
Видавництво: "Наш Формат", — 2018

Опис:

Оригінал (англ.): "Designing Your Life: How to Build a Well-Lived, Joyful Life" by Bill Burnett, Dave Evans

Диплом не гарантує, що ви любитимете свою роботу. Успішна кар’єра не визначає щастя. Ваші кар’єра, щастя та повсякденне життя — у ваших руках. Головне, поставити собі правильні питання та бути готовим втілювати відповіді у життя. Як знайти роботу, що по-справжньому подобатиметься? Як збудувати кар’єру, яка забезпечить хороше життя? Як відшукати життєвий баланс? Як зробити щось вартісне, що змінить цей світ? Автори пропонують поглянути на своє майбутнє очима дизайнера і створити проект вашого життя.

Чому ця книжка

Ця книжка дасть вам важливі інструменти, які допоможуть вийти із «зачарованого кола» й спроектувати змістовне, наповнене задоволенням життя, у якому ваша особистість, ваші переконання та ваша робота не суперечитимуть одне одному. І коли вас запитуватимуть: «Як справи?» та «Що нового?», у вас завжди буде, що відповісти.

Для кого це видання

Книжка для найширшого кола читачів, усіх, хто цікавиться саморозвитком, плануванням життя, кар’єри чи власного бізнесу.


Про авторів:

Білл Барнетт (Bill Burnett) — виконавчий директор Дизайнерської програми у Стенфордському університеті, де раніше здобув магістерський ступінь з продуктового дизайну. Виконує роль радника у кількох технологічних стартапах.

Дейв Еванс (Dave Evans) — викладач курсу продуктового дизайну у Стенфордському університеті, консультант із менеджменту. Очолював відділ запуску продуктів одного напряму в компанії Apple. Співзасновник компанії зі створення відеоігор Electronic Arts. Білл Барнет та Дейв Еванз викладають курс дизайн-мислення у Стенфорді.


ВІДГУКИ ˅
"Хочете нарешті жити змістовним життям? Почніть думати як дизайнер". — The New York Times

"Основна помилка — це погоджуватися на стиль життя, який робить вас нещасним. Ось головний урок, який дає ця книжка". — Publishers Weekly


Зміст:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2280


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua