БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Слова, що лунають крізь час (Террі Ґолвей)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Слова, що лунають крізь час
Автор(и): Террі Ґолвей
Видавництво: "КМ-Букс", — 2018

Опис:

Оригінал (англ.): "Words that Ring Through Time: The Fifty Most Important Speeches in History and How they Changed Our World" by Terry Golway

Промова — один із найефективніших засобів впливу на людей, до якого свого часу вдавалися біблійні пророки й стародавні можновладці та якого, незважаючи на розмаїття новочасних інформаційно-комунікаційних технологій, не цураються і сучасні громадсько-політичні та державні діячі.

Зібрані в цьому виданні виступи належать до різних епох, однак порушені в них теми, виголошені провідні ідеї та гасла ніколи не втратять своєї актуальності. Історичні постаті, що їх прорікали, силою слова будили людську волю і свідомість, руйнували духовні кайдани, вели народи на ратні подвиги і, зрештою, змінювали хід історії. Кожну з поданих у книзі промов по праву можна назвати взірцем ораторського мистецтва.

До видання увійшли промови Мойсея, Ісуса, Мухаммеда, Цицерона, Перікла, Кромвеля, Вашингтона, Папи Урбана II, Джона Вінтропа, Кеннеді, Імператора Хірохіто, Барбари Джордан, Хошиміна, Хрущова, Робеспєра, Патріка Генрі, королеви Єлизавети I, Рейгана, Мандели, Гітлера, Черчилля, Барака Обами та багатьох інших.


Зміст:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2311


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua