БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Надприродний розум. Як досягнути надзвичайного силою розуму (Джо Диспенза)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: Надприродний розум. Як досягнути надзвичайного силою розуму
Автор(и): Джо Диспенза
Видавництво: "Book Chef", — 2018

Опис:

Оригінал (англ.): "Becoming Supernatural: How Common People Are Doing the Uncommon" by Joe Dispenza

Чи готові ви до переходу на новий рівень розуміння своїх можливостей? Якщо так — ця книга саме для вас. Як активувати свою надприродну сутність? Як сягнути глибин своїх можливостей? Які техніки й методики застосовувати?

Саме цим питанням присвячено нову книгу Джо Диспенза, розробника унікальної програми трансформації життя, автора світових бестселерів «Керуй своєю підсвідомістю» й «Ефект Плацебо». Наводячи реальні історії, результати багаторічних досліджень і різноманіття медитативних практик, доктор Диспенза доводить, що силою думки ми можемо не лише зцілити власне тіло, а й розкрити природні надможливості, змінити передбачуване майбутнє, поліпшити довкілля.

Тож не передумали? Чи ви насправді готові стати надприродними? Якщо так, тоді бажаємо приємної подорожі сторінками цієї захопливої книги.

Чому книга варта уваги:


Про автора:

Джо Диспенза (Joe Dispenza) — доктор хіропрактики, автор унікальної програми транформації життя, до створення якої його спонукав особистий нещасний випадок. Опісля того, як Джо Диспенза збила автівка, лікарі пророкували не найкраще майбутнє з постійним болем, пропонуючи поставити імпланти в хребет, щоб Диспенза бодай якось міг рухатися. Утім доктор Джо відважився кинути виклик традиційній медицині і замірився відновити здоров’я силою думки. І вже через 9 місяців по трагедії знову міг ходити. Тож чи можна зцілитися лишень силою думки — без препаратів і хірургічного втручання? Це відбувається набагато частіше, ніж ми гадаємо.

Феноменальні наукові дослідження, засновані на відкриттях у галузі нейробіології, психології, гіпнозу і квантової фізики, довели: мозок не розмежовує уявні переживання і реальність. Тож ми можемо вибудовувати своє життя за власними бажаннями. Адже в кожному з нас вже наявна можливість зцілення. Саме про це детально йдеться у книзі «Ефект плацебо», де скрупульозно описано, як (не)діють різноманітні ліки і психотерапевтечні практики, а також наведено купу реальних прикладів зцілення пересічних людей — пацієнтів доктора Джо Диспенза.


Зміст:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2433


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua