БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



24 кроки до успішного стартапу. Дисципліноване підприємництво (Білл Олет)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: 24 кроки до успішного стартапу. Дисципліноване підприємництво
Автор(и): Білл Олет
Видавництво: "Наш Формат", — 2019

Опис:

Оригінал (англ.): "Disciplined Entrepreneurship: 24 Steps to a Successful Startup" by Bill Aulet

За словами Білла Олета, про бізнес написано чимало книжок, але жодна з них не містить конкретної інформації, яку б можна було використовувати як дорожню карту. Саме тому автор підсумовує свій багаторічний досвід, бере до уваги інформацію з інших джерел, щоб «покроково спрямовувати підприємців серед безладу й хаосу, в яких вони опиняться, коли намагатимуться робити щось вперше». Також видання містить численні кейси від студентських команд МТІ, які вибирали курс «Нові підприємства» під час бакалаврських і магістерських програм.

Книжка Білла Олета доводить, що підприємництву можна навчитися. Щоб стати наступним Річардом Бренсоном чи Біллом Ґейтсом, не треба мати якийсь особливий ген. Секрет у тому, щоб створювати унікальний та інноваційний продукт. Ним можуть бути як фізичні товари, так і послуги. «За відсутності продукту всі інші чинники, які впливають на успіх, ніщо». Книжка Олета навчить, як систематично покращувати свої шанси на створення такого продукту.

Стосовно 24 кроків, то до них входять: сегментація ринку, визначення ядра бізнесу, розробка бізнес-моделі, визначення принципу ціноутворення тощо. Також автор пояснює, як розрізнити інноваційне та середнє підприємництво, розвинути власні ідеї, проаналізувати спектр потенційних споживачів.

Цільова аудиторія: це книжка для підприємців, які хочуть рухатися вперед, самовдосконалюватися, досягаючи кращих результатів.


Про автора:

Білл Олет (Bill Aulet) — спеціаліст із підприємницького маркетингу, операційний директор Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship, провідний лектор бізнес-школи MIT Sloan School of Management. Автор інноваційних навчальних програм і володар професійних нагород за викладацьку діяльність. До роботи в MIT 25 років займався бізнесом, створивши кілька компаній з ринковою вартістю в сотні мільйонів доларів. Працюючи фінансовим директором в Viisage Technology, підняв ринкову вартість компанії з 50 до 500 млн доларів.


Зміст:


Рецензії:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2442


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua