БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Марвін Бауер, засновник McKinsey & Company
 (Елізабет Едершайм)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: Марвін Бауер, засновник McKinsey & Company
Автор(и): Елізабет Едершайм
Видавництво: "Фабула", — 2019

Опис:

Оригінал (англ.): "McKinsey's Marvin Bower: Vision, Leadership, and the Creation of Management Consulting" by Elizabeth Haas Edersheim

Відома журналістка й біограф Елізабет Едершайм розповідає про Марвіна Бауера, творця управлінського консалтингу і засновника провідної компанії з надання консультаційних послуг у галузі бізнесу.

Це відмінна книга для тих, хто хоче отримати уявлення про те, що собою являє компанія McKinsey — її принципи, цінності, етика, образ мислення та досвід, які дозволили компанії стати одним із гігантів управлінського консалтингу.

Сам Марвін Бауер вважав найголовнішим та найціннішим ресурсом компанії саме людей, і доводив, що працівникам треба давати можливості для власних експериментів. Тоді вони почувають себе вільними і їх працьовитість збільшується. У книжці наведено численні поради щодо інвестування в розвиток ідей та підготовку співробітників, що ґрунтуються на особистому досвіді Марвіна Бауера і мають на меті створення життєздатного, вмотивованого, творчого і гуманного середовища успішних підприємців.

Читаючи книгу ви зможете слідкувати за ходом думок Бауера та зрозуміти на чому ґрунтувалися його рішення. Наприклад, звідки з’явилися та як виглядають вимоги до кондидатів на будь-яку посаду у McKinsey; чому з’явилися та як діють бауерівські «єдині принципи відбору кандидатів по всій країні» та чому компанія McKinsey побудована на принципах партнерства, а не є акціонерним товариством.

Цільова аудиторія:

Для всіх, хто зацікавлений у побудові, розвитку і процвітанні своєї справи.

Книга видана також російською — "Марвин Бауэр, основатель McKinsey & Company. Стратегия, лидерство, создание управленческого консалтинга"


Зміст:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2521


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua