БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Мистецтво говорити. Таємниці ефективного спілкування (Джеймс Борґ)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: Мистецтво говорити. Таємниці ефективного спілкування
Автор(и): Джеймс Борґ
Видавництво: "Фабула", — 2019

Опис:

Оригінал (англ.): "Talkability: Discover the secrets of effective conversation" by James Borg

Бізнес-тренер Джеймс Борґ, відомий своїми відкриттями в галузях спілкування, особистісного розвитку, мови тіла та «контролю мислення», пропонує прості і дієві поради для кожної людини. Його методика допоможе змінити спосіб мислення і поведінку в особистому житті й на роботі, зробить життя цікавішим, насиченішим і позбавить зайвого стресу, а ваші навички спілкування сягнуть геть нового рівня.


Про автора:

Джеймс Борґ (James Borg) працює консультантом і бізнес-тренером, а також проводить семінари з особистісного розвитку та розвитку бізнесових навичок, зокрема покращення пам’яті, вмінь міжособистісного спілкування, мови тіла та «контролю мислення».

Завдяки глибокому зацікавленню тим, як функціонує людський мозок, Борґ ще в юному віці розробив техніки покращення пам’яті, завдяки котрим став відомий як «фахівець із пам’яті». Згодом він зацікавився магією і став спеціалізуватися в галузі знань, відомій як «магія розуму».

Здобувши академічну освіту з економіки і психології, Джеймс на все життя захопився дослідженням зв’язку тіла й розуму та взявся вивчати галузі психотерапії, які допомагають змінити спосіб мислення і поведінку людини в особистому житті й на роботі.

Джеймс Борґ відшліфовував свої знання, працюючи у сферах реклами, продажів, маркетингу, психології праці, бізнес-тренінгів і журналістики. Він виступає на радіо BBC та пише для національних газет і журналів статті на теми обслуговування споживачів, мови тіла та навичок спілкування в бізнесі. У 2009-му році Борґ став автором Harvard Business Review.

Джеймс — автор трилогії, яка містить міжнародний бестселер «Переконання» («Persuasion») та книжки, що отримали численні премії: «Мова тіла» («Body Language») і «Сила розуму» («Mind Power»). Трилогію перекладено понад 35 мовами.


Зміст:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2538


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua