БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Покарані нагородами. Вади системи мотивації (Алфі Кон)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: Покарані нагородами. Вади системи мотивації
Автор(и): Алфі Кон
Видавництво: "Клуб Сімейного Дозвілля", — 2019

Опис:

Оригінал (англ.): "Punished by Rewards: The Trouble with Gold Stars, Incentive Plans, A's, Praise, and Other Bribes" by Alfie Kohn

Виховний принцип «зробиш це — отримаєш те» більше не актуальний та не ефективний. Саме про це говорить Алфі Кон у цій книжці, ділячись власним досвідом. Нагорода та заохочення — це не стимул, а справжнісіньке покарання та маніпуляція.

Автор перевертає усталені погляди на саму суть нагороди, зазначаючи, що це лише короткочасна мотивація. Неможливо досягти успіху у взаємодії, керівництві та вихованні, користуючись цим застарілим принципом.

Книжка допоможе «вилікувати хворобу» неефективності стимулів, вона сповнена цікавих прикладів, життєвих історій та практичних порад.

Книга видана також російською — "Наказание наградой. Что не так со школьными оценками, системами мотивации, похвалой и прочими взятками"


Про автора:

Алфі Кон (Alfie Kohn) — відомий психолог, лектор, незалежний дослідник у сфері освіти та людської поведінки. Він автор 14 книжок, які перекладено понад 20 мовами, лауреат кількох професійних премій. Кон розвінчує традиційні стереотипи в поведінці, пропонуючи нові ефективні моделі спілкування та взаємодії начальників та підлеглих, батьків та дітей, учителів та учнів тощо.


Зміст:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2539


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua