БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Як здобути прихильність людей і навчитися впливати на них: рекомендації колишнього агента ФБР (Джек Шафер, Марвин Карлинс)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: Як здобути прихильність людей і навчитися впливати на них: рекомендації колишнього агента ФБР
Автор(и): Джек Шафер, Марвин Карлинс
Видавництво: "Vivat", — 2020

Опис:

Оригінал (англ.): "The Like Switch: An Ex-FBI Agent's Guide to Influencing, Attracting, and Winning People Over" by Jack Schafer, Marvin Karlins

Посібник зі спілкування з людьми і впливу на них від колишнього агента ФБР

Агенту ФБР Джекові Шеферу доводилося користуватися незвичайними стратегіями для ефективної взаємодії з оточенням, зокрема зі шпигунами та злочинцями.

Протягом двадцяти років фахівець із поведінкового аналізу розробляв оригінальні методи впливу на людей. Він наголошує, що ці стратегії придатні й для повсякденного життя: щоб побудувати міцні стосунки, навчитись розпізнавати брехню і розуміти поведінку інших.

Чудові поради колишнього агента ФБР допоможуть керівникам, досвідченим менеджерам і продавцям-початківцям, батькам і вчителям, а також усім, хто прагне налагодити дружні чи романтичні стосунки й опанувати надскладне мистецтво подобатися людям з першого погляду.

""Цей практичний ґрунтовний посібник про вплив на людей, автор якого спирається на поведінковий аналіз і свій досвід роботи у ФБР, містить корисні поради, які можна негайно застосувати. Я багато чого навчився!" — Вільям Юрі (William Ury), співавтор книжки "Шлях до ТАК" і автор "Сила позитивного НІ"


Про авторів:

Джек Шафер (Jack Schafer) — колишній спеціальний агент ФБР, професор психології, консультант. Більше п’ятнадцяти років займався контртерористичними дослідженнями та аналізом, навчав спеціальних агентів технікам впливу і переконання. На початку своєї кар’єри в ФБР встиг попрацювати пілотом і фахівцем з корейської мови. Автор шести книг і численних статей у наукових і популярних журналах (у тому числі в журналі Psychology Today). Професор Західного Іллінойського університету. Його компанія Schafer and Associates навчає співробітників правоохоронних органів, юристів, співробітників служб безпеки.

Марвін Карлінс (Marvin Karlins) — професор менеджменту Університету Південної Флориди, захистив кандидатську ступінь із психології в Прінстонському університеті. Автор 24 книг, у тому числі бестселерів What Every Body Is Saying і It's a Jungle in There, і більше 200 статей у фахових, наукових і популярних журналах. Регулярно виступає на радіо і телебаченні, консультує великі міжнародні компанії. Протягом 20 років працював в авіакомпанії Singapore Airlines.


Зміст:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2687


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua