БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Аудит продажу. Дистрибуція (Олесь Піщак, Іван Даниленко, Асан Бекіров, Дмитро Горлін)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Аудит продажу. Дистрибуція
Автор(и): Олесь Піщак, Іван Даниленко, Асан Бекіров, Дмитро Горлін
Видавництво: "Саміт-книга ", — 2020

Опис:

"Аудит продажу. Дистрибуція" — це систематизований досвід експертів в простих запитаннях і відповідях. Мета книги — дати інструментарій для конкурентної боротьби.

За 2-3 години роботи з цією книгою, ваша система продажу в дистрибуційно-виробничій команії буде оцінена і перевірена. А подальші кроки прості і очевидні — зміни.

У книжці розглядаються всі важливі аспекти системи продажу, які напряму впливають на результат: стратегія продажу, мотивація і планування, модель продажу, автоматизація, організаційна струкрура відділу, контроль, торговий персонал і система навчання, сервіс, робота з конкурентами і цінова політика. Зміни в продажах йдуть достатньо швидко і не звертати на них увагу означає втрачати ринок.

Реалізуйте ідеї з книги і зробіть систему вашого продажу досконалішою!


Про авторів:

Олесь Піщак — експерт із реорганізації системи продажу. Керуючий партнер Audit of Sales — компанії, яка досліджує та розвиває моделі та стратегії продажу. Експерт-викладач Шведського проекту для власників бізнесу DYB | Develop Your Business та гест-спікер в LvBS. 15 років практичного досвіду в продажу. Більше 70 проведених аудитів продажу, 15 реогранізацій продаж і 9 створених відділів продажу. Автор книжок з аналізу та реорганізації системи продажу "Аудит продажу", "300 продавців".

Іван Даниленко — експерт-практик напрямку продажу. Має більш ніж 10 років успішного досвіду роботи в українських дистрибуційних компаніях національного формату. Успішно будував відділи продажу як на виробничих підприємствах із власною системою продажу — BRAMA, DUNA, так і в компаніях, які імпортують продукцію — DEMIS GROUP, IMPORT-OFFICE. Серед брендів, які розвивав: BIC, MONDI, PILOT, TRODAT, FABER-CASTELL, COLOP, UNI, BUROMAX, DUNA, AXENT, ALOKOZAY, ESSE.

Асан Бекіров — комерційний директор ELIO Ukraine (TMELIO, ELNOVA, ELDOOR) 2015-2018 pp. Куратор проекту з розвитку дистрибуції меблів (протягом 3-х років реалізував проект з "0" до найбільшої мережі дилерських салонів в Україні, бренди Elnova та Eldoor). Експерт із трансформації та систематизації дистрибуції. CEO компанії "Галерея Дверей". Засновник проекту ARTARENA.

Дмитро Горлін — експерт із цифрової трансформації бізнесу. BEST CIO 2015 року, засновник ABM Digital Distribution, спікер IT-конференцій. Працює в IT з 1998 року. Пройшов шлях від розробника і бізнес-консультанта до ІТ-директора великої міжнародної корпорації в сфері виробництва і дистрибуції харчових продуктів. За довгі роки в ІТ-сфері сформував чітку візію того, як застосовувати інформаційні технологи в бізнесі. Ця візія постійно збагачується новітніми технологіями та втілюється в продуктах компанії ABM Digital Distribution та проектах із розробки ІТ-стратегій.


Зміст:

ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Олесь Піщак):
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2702


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua