БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Посібник The Financial Times зi стратегiї для соціальних медiа (Мартін Томас)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua


Назва: Посібник The Financial Times зi стратегiї для соціальних медiа
Автор(и): Мартін Томас
Видавництво: "Фабула", — 2020

Опис:

Оригінал (англ.): "The Financial Times Guide to Social Media Strategy: Boost your business, manage risk and develop your personal brand" by Martin Thomas

Як вирішити, чи створювати додаткові облікові записи в соціальних медіа? Як збільшити кількість підписників на власних каналах? Як розвивати процес управління бесідою? Як зменшити негативний вплив скарги клієнта? Як уникнути проблем із регуляторними органами? Як не стати жертвою кібер-шахрайства?

Де ж отримати відповіді на наведені запитання? Саме в цій книжці! Вона допоможе всім, хто прагне стати впевненим користувачем соціальних медіа та успішно розвивати свій бізнес або кар’єру в соціальних мережах.


Про автора:

Мартін Томас (Martin Thomas) має досвід роботи в усіх сферах галузі маркетингових комунікацій, від топменеджменту до планування. Працював із кількома провідними світовими рекламними та медіа-агенціями, агенціями зі зв’язків із громадськістю. Брав участь у кампаніях зі збору коштів.

Він — керівник курсу із цифрових та соціальних медіа в Інституті директорів. Він навчає менеджерів вищої ланки взаємодіяти зі сферою цифрових медіа. Мартін також очолював понад 30 конференцій із цифрових і соціальних медіа та є консультантом із цифрових комунікацій у компанії Oxford SM.

Значну частину його роботи зосереджено на організаційній взаємодії з клієнтами, вправними користувачами цифрових медіа, та підлаштуванні під їхні нові потреби. Обізнаність з цієї теми зробила його майстерним доповідачем і письменником. Його перша книжка «Краудсерфінг» (Crowdsurfing), яку він написав разом із Девідом Брейном. Книга досліджує, як інституції всього світу реагують на розширення можливостей споживачів. У своїй другій книжці «Вивільнення» (Loose) він пояснив, чому інституціям потрібно застосовувати більш відкритий підхід до того, як думати та працювати, якщо вони прагнуть вижити і процвітати в нашому вкрай складному і соціально пов’язаному світі.

Мартін Томас — колишній член ради директорів Федерації Ігор Співдружності та Спортивної Англії (хоча сам є істинним валлійцем) та член ради директорів страхової компанії RSA.


Зміст:


ВІДГУКИ ˅
"Це — практичний посібник для сучасних управлінців, який допоможе подолати страхи та сумніви й надихне з упевненістю братися до роботи". — Джонатан Тернер, очільник Oxford Strategic Marketing

* * *

"Я в захваті від роботи Мартіна Томаса у сфері соціальних медіа. Соціальних медіа вкрай багато — але чи багато є таких людей, хто обіймає посаду на рівні керівництва та приділяє увагу організаційним аспектам і водночас розуміє соціальні медіа та мінливість поколінь? Таких людей одиниці". — Д-р Саймон Гаслем, консультант зі стратегії при Інституті директорів, запрошений професор бізнес-школи Даремського університету


Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2761


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua