БІЗНЕС-КНИГИ

назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті



Блискучий Agile. Практичний посібник для проєкт-менеджерів із використання Agile, Scrum, Kanban (Роб Коул, Едвард Скотчер)

КУПИТИ КНИГУ ↓

Kniga.biz.ua

BizLit


Назва: Блискучий Agile. Практичний посібник для проєкт-менеджерів із використання Agile, Scrum, Kanban
Автор(и): Роб Коул, Едвард Скотчер
Видавництво: "Фабула", — 2020

Опис:

Оригінал (англ.): "Brilliant Agile Project Management: A Practical Guide to Using Agile, Scrum and Kanban" by Rob Cole, Edward Scotcher

Що таке гнучке управління проєктами? І чи допоможе воно успішно та вчасно завершити проєкт, не виходячи за рамки бюджету? Якщо вам необхідне чітке розуміння того, як працює Agile і як отримати безпосередню вигоду від використання цього потужного інноваційного підходу, — без цієї книжки вам просто не обійтися.

«Блискучий Agile» — не просто розповідь про методи і процеси. Автори сфокусовані на реальному використанні гнучкого управління проєктами в бізнес-середовищі, а завдяки їхнім практичним порадам і випробуваним на практиці прийомам з упровадження Agile, ви завжди будете точно знати, що робити, аби досягти успіху.

Оцініть разом з авторами «Блискучого Agile» чи підходять ваші проєкт і команда для застосування гнучкого управління, дізнайтеся, як упровадити Agile у будь-якій організації або групі, здолайте разом із Робом Коулом та Едвардом Скотчером найголовніші проблеми! Швидко працюйте — і ще швидше просувайтеся вперед.


Зміст:
Desktop Version: www.management.com.ua/books/view-books.php?id=2798


Copyright © 2001-2023, Management.com.ua